Oyun Sohbet

Expedition 33'de act 1 bitti. Çok tadım kaçtı ya olan olaylardan. :(

Başka bir tadımı kaçıran olay da
normalde full maelle ile dolaşırken gestral kasabasindaki turnavaya farklılık olsun diye Gustave ile girmem ve Maelle'in op silahını kaçırmam oldu. Normalde Maelle kullanmasam üzülmeyecem de hep kullandım kullandım tam yerinde değişiklik yapayım demişim.

Bu arada oyunda sürekli boyumu çok așan düşmanlara giriyorum, 200 parry atıp kesmek sarıyor. Şimdiye kadar bi Golgra'yı kesemedim öyle, o da biraz gereksiz güçlü bana göre.
danseuse diye bi opsiyonel boss var, onu seversin gibi

Expedition 33'de act 1 bitti. Çok tadım kaçtı ya olan olaylardan. :(

Başka bir tadımı kaçıran olay da
normalde full maelle ile dolaşırken gestral kasabasindaki turnavaya farklılık olsun diye Gustave ile girmem ve Maelle'in op silahını kaçırmam oldu. Normalde Maelle kullanmasam üzülmeyecem de hep kullandım kullandım tam yerinde değişiklik yapayım demişim.

Bu arada oyunda sürekli boyumu çok așan düşmanlara giriyorum, 200 parry atıp kesmek sarıyor. Şimdiye kadar bi Golgra'yı kesemedim öyle, o da biraz gereksiz güçlü bana göre.
Allah’ım şöyle bi intörnlük be.

güzel duruyor, retro grafikli doom tarzı, fallout 1 necropolis hikayesini tekrar eden bakersfield modu. şu anlık %60 bittiğini söylüyorlar, hala erken, 2026da çıkabilir denmiş.

ayrıca oyunun geliştiricisinin diğer bitmiş projeleri de benzer. aynı tarzda birkaçını bırakayım

farklı geliştirici ama hadi bi tane daha ekleyeyim

• Like
Tepkiler: Kenshiro ve Kuroro

Lunacid çok güzel oyun ya. Tavsiyemdir herkese.

• Like
  • İmza
Tepkiler: Shakan ve twei

güzel duruyor, retro grafikli doom tarzı, fallout 1 necropolis hikayesini tekrar eden bakersfield modu. şu anlık %60 bittiğini söylüyorlar, hala erken, 2026da çıkabilir denmiş.

ayrıca oyunun geliştiricisinin diğer bitmiş projeleri de benzer. aynı tarzda birkaçını bırakayım

Retro oyun yaparsin anlarim da retro diyip ayni tarz oyunu farkli temada sunmazsin bee. Icerigini bilmiyorum ama retro kavramindan faydalaniyor gibiler :(

Oyun dedigin soyle olmali. Saatlerin gidiyor ama degiyor ajsdklasjdlk

• Like
Tepkiler: twei
Retro oyun yaparsin anlarim da retro diyip ayni tarz oyunu farkli temada sunmazsin bee. Icerigini bilmiyorum ama retro kavramindan faydalaniyor gibiler :(

Oyun dedigin soyle olmali. Saatlerin gidiyor ama degiyor ajsdklasjdlk

fallout izometrik oyundu burada 2,5 boyutlu fps olmuş, fanların da bu oyunu beklediğini söylemişler. dediğin gibi retroyu kullanıyorlar, ama bu da bi janra oldu, boomer shooter diye aynı şekilde warhammer için de böyle bir oyun çıkmıştı.

factorio deyince aklıma geldi, steam automasyon festivali vardı, acaba steam festivallerini için konu mu açsam. kimi zaman gözden kaçmış ilgi çekici oyunlar geliyor. sıradaki festivaller; yarış, strateji 4x, 3rd person shooter, politik sim ve sonbahar festivali vs

• Like
Tepkiler: yumekosai
fallout izometrik oyundu burada 2,5 boyutlu fps olmuş, fanların da bu oyunu beklediğini söylemişler. dediğin gibi retroyu kullanıyorlar, ama bu da bi janra oldu, boomer shooter diye aynı şekilde warhammer için de böyle bir oyun çıkmıştı.

factorio deyince aklıma geldi, steam automasyon festivali vardı, acaba steam festivallerini için konu mu açsam. kimi zaman gözden kaçmış ilgi çekici oyunlar geliyor. sıradaki festivaller; yarış, strateji 4x, 3rd person shooter, politik sim ve sonbahar festivali vs
Cogu automasyon oyunlari bende var abi o yuzden pek etki etmedi. Captain of industry de guzeldir mesela.

Ama steam festivalleri iyi konu fikri bence. Hem herkes birbirine oyun onermis olur hem de indirimden yararlanirsin.

• Like
Tepkiler: twei

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü