Oyun Sohbet

@Historia çinliler horizon oyununu komple kopyalamışlar sdşflkdfj şaka maka gayet güzel yapmışlar bence. yayını gelir mi???

Bu davadan sonra oyuna ne olur belli değil be dwey hele bir çıksın da güzelse bakılır illaki(y)

• Wow
Tepkiler: twei
bu konuda ios da kanserlik haraç kesiyorlar resmen.
Onu en azindan avrupada bolduler. 3 parti yukleyebiliyorsun. Yanlis bilmiyorsam su an aynisini Japonya'da istiyor. Bi davalik durumlari olacak. IOS kesinti olarak da en ustu bu arada.
bence parçalanmalı, ben tüm firmalar için bunu düşünüyorum. çok büyüdüklerinde davranışları sürekli şirketi piyasayı ve şirketi yırtıcı şekilde korumaya dönüyor. insanların akıl sağlığı için de iyi değil. şirket içindeki insanlar da yırtıcılaşıyorlar, en son sağ kalan en tepede kalıyor falan. bence iş dünyasının bu kadar vahşi olmasına gerek yok.
Ya Google icin konusacak olursam Google sirket olmanin yani sira bircok isi de yapiyor. Google arastirma merkezinin yayinladigi makaleler olsun, data setleri olsun oradaki isimler su an senin AI olarak gordugun seyin on adimini atan insanlar. Sirket bu kadar sey sagliyorken yirtici olmasi da normal cunku sonuc istiyor zaten bu yuzden tam olarak bolunmemeli diyorum. Olanaklari cok yuksek oldugu icin arastirmaya ve gelistirmeye devam etmeliler bana gore. Evet insanlar cok yirticilasiyor ki intiharlar da var buralarda.
zaten bu devasa firmalar kaç tane firmayı daha gelişme aşamasındayken satın alıp veya market alanını daraltıp yok etti. bunlar yüzünden çeşitlilik de azalıyor. bence microsoft için mesela çok geç kalındı, çok daha fazla yaptırım görmesi gerekiridi ama istihbarat için hoş oluyordur, spyware gibi işletim sistemi yapmak falan. senelerdir duyuyorduk anca gerçekleşmeye başladı, güvenliği falan kernelden çıkaracaklar az kaldı ama bu sefer de ai belası var
Satin alma konusunda OpenAI ornegini de verdim ve ben de katilmiyorum bu duruma. Microsoft'un olmadigi alan yok gecende burada bi yerde yazdim adamlar pandemide hukumete gidip ya bak biz size ozel yazalim simdilik beles diyip sonra hukumeti borca sokmus insanlar. Bircok alanda diger sirketlere gore de daha cok tekellesiyor.

AI daha bi sure bela olmaz. Eger Dario Amodei'i izleyip 6 ayda 1 yazilimcilar sicacak diyorsan o ayri ajsdkladjakl Onun harici halusinasyon giderek artiyor ve toplanmis iyi datalara internettekiler de eklendikce iyicene bozuluyor.

• Wow
Onu en azindan avrupada bolduler. 3 parti yukleyebiliyorsun. Yanlis bilmiyorsam su an aynisini Japonya'da istiyor. Bi davalik durumlari olacak. IOS kesinti olarak da en ustu bu arada.

Ya Google icin konusacak olursam Google sirket olmanin yani sira bircok isi de yapiyor. Google arastirma merkezinin yayinladigi makaleler olsun, data setleri olsun oradaki isimler su an senin AI olarak gordugun seyin on adimini atan insanlar. Sirket bu kadar sey sagliyorken yirtici olmasi da normal cunku sonuc istiyor zaten bu yuzden tam olarak bolunmemeli diyorum. Olanaklari cok yuksek oldugu icin arastirmaya ve gelistirmeye devam etmeliler bana gore. Evet insanlar cok yirticilasiyor ki intiharlar da var buralarda.
sermayesi olduğu için elbette araştırma yaptıracak, fakat bu araştırmalar yanlı oluyorlar. o yüzden kazanımın yanında yine yırtıcılığını yansıtmış oluyor.

Satin alma konusunda OpenAI ornegini de verdim ve ben de katilmiyorum bu duruma. Microsoft'un olmadigi alan yok gecende burada bi yerde yazdim adamlar pandemide hukumete gidip ya bak biz size ozel yazalim simdilik beles diyip sonra hukumeti borca sokmus insanlar. Bircok alanda diger sirketlere gore de daha cok tekellesiyor.
avrupalılar bi süredir linuxe falan geçmeye çalışıyor ama bürokrasi yavaş ilerliyor. büyük çıkarlar zor işler.

AI daha bi sure bela olmaz. Eger Dario Amodei'i izleyip 6 ayda 1 yazilimcilar sicacak diyorsan o ayri ajsdkladjakl Onun harici halusinasyon giderek artiyor ve toplanmis iyi datalara internettekiler de eklendikce iyicene bozuluyor.
işte ai konusundaki sıkıntı bu, bunlar bilinçsiz üretgeçler. data toplamak için bile yetersiz kalabiliyorlar ama davranış modellemek için iyiler. neyse bence çoktan önümüzde gördüğüm için artık korkmuyorum, zaten korkulacak çağı geçtik, göte geldik gibi geliyor sdşflgkdf

• Like
Tepkiler: yumekosai
sermayesi olduğu için elbette araştırma yaptıracak, fakat bu araştırmalar yanlı oluyorlar. o yüzden kazanımın yanında yine yırtıcılığını yansıtmış oluyor.
Arastirma yanlisi olanlar tabiki de var. Ama dedigim gibi buradaki isimler su anki AI sirketlerindeki olasiligi olanak olarak kilmis kisiler. Cok buyuk hocalarla yapiyorlar bu arastirmalari. Bu kadar buyuk sirket baska ulkelerde olsa bence arastirma kismi bu denli olmazdi. (Cin haric, cince ogrenmeye basladigimdan beri bu insanlarin baska kulturdeki insanlarla konusup bir seyler paylasma istekleri beni benden aldi. 7 senelik japonca bilgime lanet ettim asjdkaldjakl )

avrupalılar bi süredir linuxe falan geçmeye çalışıyor ama bürokrasi yavaş ilerliyor. büyük çıkarlar zor işler.
Sisteme gecmekten cok sistemi de kullanilir kilman lazim. IT calisani bile linux'u ne kadar biliyor ki adam gelsin bunu devlet sistemine entegre etsin. Ben misal liseden beri kullaniyorum isimden dolayi da profesyonel olarak kullaniyorum ama bircok seyi de bilmiyorumdur diye dusunuyorum.

işte ai konusundaki sıkıntı bu, bunlar bilinçsiz üretgeçler. data toplamak için bile yetersiz kalabiliyorlar ama davranış modellemek için iyiler. neyse bence çoktan önümüzde gördüğüm için artık korkmuyorum, zaten korkulacak çağı geçtik, göte geldik gibi geliyor sdşflgkdf
Gote gelinen bir sey yok. Evet bir seyler yapiyor ama o denli de buyuk veya iyi degil. Su an dilcilerin isini mi aldi ? Yoo, komple yanlis ceviriler yapiyor, ozellikle asya dillerinde. Su an testlerde yuksek cikmasinin nedeni koyduklari emoji ve chat baslangic/sonun daha insansi olmasi onlarin A/B testlerinde yuksek skor almasina olanak sagliyor. Kod icin desen zaten context hizli doldugu icin cok fazla para harciyorsun ve hic de hata cozmuyor. Ozellikle baska bi proje uzerinde degisiklik yap diyince daha codebase'i anlamadan kendi silip yaziyor ve kodu bozuyor. Hatayi duzelt diyince de o kod satirini siliyor jaskdladjkla
Yapay zekanin basarili olmasi icin ilk token kullaniminin ciddi bi duzenlemeye girmesi lazim. Daha sonra da yapay zekanin noro sistem olarak daha cok insana benzetilmesi lazim.

Son düzenleme:
  • İmza
Sisteme gecmekten cok sistemi de kullanilir kilman lazim. IT calisani bile linux'u ne kadar biliyor ki adam gelsin bunu devlet sistemine entegre etsin. Ben misal liseden beri kullaniyorum isimden dolayi da profesyonel olarak kullaniyorum ama bircok seyi de bilmiyorumdur diye dusunuyorum.
ben hiç profesyonel olarak kullanmadım ama pardus ilk çıkığında usb ile falan çok kullanıyordum. windows çok domine ediyor, windows çocukluktan beri kullanıyoruz ben uzmanım diyenin bile bilmediği şeyler çıkar. neyse windows denen sülük firma umarım yok olup gider, gelen de gideni aratmaz inşşşş

Gote gelinen bir sey yok. Evet bir seyler yapiyor ama o denli de buyuk veya iyi degil. Su an dilcilerin isini mi aldi ? Yoo, komple yanlis ceviriler yapiyor, ozellikle asya dillerinde. Su an testlerde yuksek cikmasinin nedeni koyduklari emoji ve chat baslangic/sonun daha insansi olmasi onlarin A/B testlerinde yuksek skor almasina olanak sagliyor. Kod icin desen zaten context hizli doldugu icin cok fazla para harciyorsun ve hic de hata cozmuyor. Ozellikle baska bi proje uzerinde degisiklik yap diyince daha codebase'i anlamadan kendi silip yaziyor ve kodu bozuyor. Hatayi duzelt diyince de o kod satirini siliyor jaskdladjkla
Yapay zekanin basarili olmasi icin ilk token kullaniminin ciddi bi duzenlemeye girmesi lazim. Daha sonra da yapay zekanin noro sistem olarak daha cok insana benzetilmesi lazim.
ai çok işlevsel diye demedim zaten, bikaç işte iyi, modelleme falan olarak onun dışında birilerinin işini almadı elbette. bu llmlerdeki başarıyı kıyasladıkları testler zaten boş. daha önce hiç görmediği zeka testleri ve sorular sorduğunda çuvallıyor hepsi. eğitilmedikleri data setiyse fikir yürütemiyorlar zaten. gerçek bir düşünme gerçekleştiremiyorlar. benim bahsettiğim tek sıkıntı modelleme konusunda iyiler, eğer sisteme veri akışı varsa iyiler, senin benim verim sürekli akıyor. şöyle düşün, seni beni modellediler, sonra sen internette anonim olmak istedik veya anonim kalmak için bi cihaz aldın. senin davranışlarını modellediği için anonim kalman imkansızlaşacak. korkunç bir istihbarat ağı oluşturuyor algoritmalar. yoksa llm dediğin klavyelerdeki kelime öneri sisteminin şişmiş hali.

@kekomancer da baya kodlama işinde zorluk çekmişti sdgşlkjdf zaten geçen bi veri paylaşmıştım, tüm piyasa llm'in kodlamayı hızlandıracağını düşünüyordu fakat totalde açık kaynak yazılım geliştiricilerinin verilerine göre %20 daha da yavaşlatmış dsşlgkdfj büyük projelerde kodlama işi çok boyutlu, llm gibi üretgeçler bunu başaramaz şu anlık. tokenden çok ajan sistemi olması lazım bence. kendi işini iyi yapan binlerce ajan ve aralarda da yönetici ajanlar. neyse oyun konusunda çok da boş yapmayalım.

bu sene başından beri kimi ödeme araçları, bankalar, hatta internet sağlayıcıları regülasyonlarla sakıncalı buldukları içeriklere yapılan ödemeleri reddetmeye başlamışlardı. patreon, fansly vb. siteler deviantart, pixiv vb. kimi japon siteleri de bundan etkilenmeye başlamış. bununla steam ne alaka? steam de kurallarını yeni güncellemişti ve bununla birlikte furyaya steam de katılmış oldu. bu sistem haramileri bugün yetişkin içeriğine önlem alıyoruz diye başlayıp yarın istedikleri içeriğe sıkıntılı deyip satın almanızı engelleyebilir. geliştiricilerin bir kısmı oyunlarını platformdan çekmek zorunda kalmışlar bile. oyun dünyasını dizayn etme girişimi geliştiricileri vurunca önümüze sürecekleri sakıncasız oyunlar nasıl olacak bakalım. bu sefer Gaben L
GOG olaya tepki olarak bu yetişkin oyunlarından birkaçını bir süreliğine bedavaya dağıtıyor. +18 oyunlar uyarmadı demeyin GOG.com

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü