Oyun Sohbet

uzun zamandır oynamadığımdan, fm 24'te yeni kariyer yapmak istedi canım ve diplerden bir takım alıp şl alma hedefi koydum kendime.

takım seçerken en çok dikkat ettiğim şey takım logosu olduğundan, ispanya 4. liginden club deportivo elemental ursaria isimli takımla başladım kariyerime çünkü logosunda ayı vardı:
18631.png.a910fd20ba01655885efdf084775ba99.png
neyse efendim, transferleri yapıp lige başladım derken takımı ve sistemi oturttum ve ligde zirveye oturmakla kalmayıp, kupada da 3. tura yükseldim ama 3. turda akira ve 11 fedaisinin rakibi, sülün simeone'nin çalıştırdığı atletico madrid'di...

yalan yok, maçtan önce editör kullanarak takımın kondisyonunu fulledim ama %98.72 ihtimalle eleneceğimizi düşündüğümden taktiği değiştirmeden çıktım maça ve 90 dakika boyunca hücum oynadım.
f3ech7l.png
10 küsur yıldır fm oynadığımdan muhakkak yaşamışımdır benzer bir başarı ama en dipten bir takım alıp, en üst ligde şampiyonluğa oynayan bir takımı elediğimi, elemek de bir yana hücum oynayarak kafa tutup kazandığımı hatırlamıyorum.
rbux1v5.png
bu maçın ardından google'da kulübü arattım ve kulübün, 23-24 sezonu bittiğinde kapandığını öğrendim. yaşadığım en saçma sapan fm olayı olabilir bu. an itibarıyla gerçek hayatta var olmayan bir takımla tokatladım sülün simeone hocamı.

uzun zamandır oynamadığımdan, fm 24'te yeni kariyer yapmak istedi canım ve diplerden bir takım alıp şl alma hedefi koydum kendime.

takım seçerken en çok dikkat ettiğim şey takım logosu olduğundan, ispanya 4. liginden club deportivo elemental ursaria isimli takımla başladım kariyerime çünkü logosunda ayı vardı:
18631.png.a910fd20ba01655885efdf084775ba99.png
neyse efendim, transferleri yapıp lige başladım derken takımı ve sistemi oturttum ve ligde zirveye oturmakla kalmayıp, kupada da 3. tura yükseldim ama 3. turda akira ve 11 fedaisinin rakibi, sülün simeone'nin çalıştırdığı atletico madrid'di...

yalan yok, maçtan önce editör kullanarak takımın kondisyonunu fulledim ama %98.72 ihtimalle eleneceğimizi düşündüğümden taktiği değiştirmeden çıktım maça ve 90 dakika boyunca hücum oynadım.
f3ech7l.png
10 küsur yıldır fm oynadığımdan muhakkak yaşamışımdır benzer bir başarı ama en dipten bir takım alıp, en üst ligde şampiyonluğa oynayan bir takımı elediğimi, elemek de bir yana hücum oynayarak kafa tutup kazandığımı hatırlamıyorum.
rbux1v5.png
bu maçın ardından google'da kulübü arattım ve kulübün, 23-24 sezonu bittiğinde kapandığını öğrendim. yaşadığım en saçma sapan fm olayı olabilir bu. an itibarıyla gerçek hayatta var olmayan bir takımla tokatladım sülün simeone hocamı.
Oyuncun Hacen Karadenizli mi? Memleketçilik yaptın hemen takımda değil mi :d

Oyuncun Hacen Karadenizli mi? Memleketçilik yaptın hemen takımda değil mi :d
oyuncunun bilinen ismini ''haçan'' olarak değiştirip kendisini fahri karadenizli ilan ettiğim doğrudur ama transfer yaparken memlekete değil, liyakate bakarım. tam adı ''moctar sidy el hacen el ide'' olan ve oyunda 26 yaşında gözüken moritanya'lı bir kardeşimizdir kendisi.

• Haha
Tepkiler: Glorfindel
Oyun kapağı için AI kullanmış eşekler. Kalitesiz içeriğe tapınmaya giden Cherryson neferleri de "nolcak ühğğüğüh" diye zırlamış..
"western guts çiz ehüğehüğehüğ"
Eren'in orada ne isi var ? Karakter niye guts gibi anlamadim. Bunlarin her oyunu ozgunlukten uzak. Sanki ekipten birisi internete top 10 anime karakteri yazip aratmis bunlar da hepsini kullanalim demisler gibi ajskdlsajdlka

• Like
Tepkiler: Bisküvi
Eren'in orada ne isi var ? Karakter niye guts gibi anlamadim. Bunlarin her oyunu ozgunlukten uzak. Sanki ekipten birisi internete top 10 anime karakteri yazip aratmis bunlar da hepsini kullanalim demisler gibi ajskdlsajdlka
Baya yapmış olmak için yapılmış gibi duruyor. Yazık o kadar emeğe gerçekten.
CinnamonChuck gibi isimlerle de çalışıyordu bu hatırladığım kadarıyla. Steamdeki kapağı değiştirmişler ama fanları matbaaya da mı karşısınız diye millete çemkiriyor😭

• Haha
Tepkiler: yumekosai
Baya yapmış olmak için yapılmış gibi duruyor. Yazık o kadar emeğe gerçekten.
CinnamonChuck gibi isimlerle de çalışıyordu bu hatırladığım kadarıyla. Steamdeki kapağı değiştirmişler ama fanları matbaaya da mı karşısınız diye millete çemkiriyor😭
Valla ergenlerden parayi alalim da biraz cebimiz rahatlasin gibi oyunlar. Isin kotu tarafi o kadar da iyi yerlerde yayinlandigi halde de satmiyor. Su an solo gamerlar bile neler yapiyorken bunlarin yillardir yaptiklarini gormek insani uzuyor. Kesin oyun ici oynanis da cok boktandir demedi deme jaskdajdkla

• Haha
Tepkiler: kekomancer

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü