Oyun Sohbet

• Haha
Tepkiler: kekomancer
  • Like
Tepkiler: kekomancer
Yahu bir işe de hemen köstek olmayın böyle böyle gelişecek bu sektör ülkemizde :d
Ünilerin bitirme ödevi olarak elektrikli araba yapması ve sonrasında gelişen iletişim:d
Cherryson’ın her videosunda söylediği ‘vuruş hissiyatı’ bol bol var bu oyunda. Onun dışında herhangi bir hikaye fln gözükmüyor.
İyi oyun tanımının içinden geçtiler sağ olsunlar.

Sen deyince baktım harbiden var. Adamın tek önemsediği konu bu zaten. "vuruş hissiyatı" olan her oyuna 100 veriyor.
Zombinin birini vurduğunda bacakları kopunca geriye doğru sürünmesini gösteriyor adamlar. Vuruş hissiyatı var demek için daha napsınlar. Dostu çağırsın hemen yorumlama için.

Buna engel olmak intergalactic turan emparatorluğuna ulaşmak kadar güç maalesef.
lbx9bjz.jpeg

Zombinin birini vurduğunda bacakları kopunca geriye doğru sürünmesini gösteriyor adamlar. Vuruş hissiyatı var demek için daha napsınlar.
Cok da zor bir sey degil artik. Oyunun olcegi de buyuk degil ve vucut yapilari da bu isi kolaylastiriyor. Normal insansi vucuda gore ayrintili bir sey yok. Vurdugu an ucuyor.

Bunun daha da kalitelilerini bulabilecek insanlar;

• Like
Tepkiler: Bisküvi
Cok da zor bir sey degil artik. Oyunun olcegi de buyuk degil ve vucut yapilari da bu isi kolaylastiriyor. Normal insansi vucuda gore ayrintili bir sey yok. Vurdugu an ucuyor.

Bunun daha da kalitelilerini bulabilecek insanlar;

Tek kişinin geliştirdiği bi zombi oyunu vardı adını hatırlamıyorum. Grafikleri güzel ve her vuruşunla zombinin vurduğun yeri parçaladığın, sana o hissi veren bir oyundu. Oyunun akıbetini bilmiyorum ama cherryson bu video ilk yayınlandığında çok popüler olduğunu söylemişti. Belki 5-10 seneye her oyunda olan bir şey olacak ama şuan olduğunda öne çıkıyor.

• Like
Tepkiler: yumekosai
Tek kişinin geliştirdiği bi zombi oyunu vardı adını hatırlamıyorum. Grafikleri güzel ve her vuruşunla zombinin vurduğun yeri parçaladığın, sana o hissi veren bir oyundu. Oyunun akıbetini bilmiyorum ama cherryson bu video ilk yayınlandığında çok popüler olduğunu söylemişti. Belki 5-10 seneye her oyunda olan bir şey olacak ama şuan olduğunda öne çıkıyor.
Ya ben o ornegi atarken sunu denemek istedim aslinda bircok seyin asset'i bulunuyor. Buna path finding algoritmalari olsun diger seyler olsun cidden yardimci bir sey var. Kendim de ek olarak bu iste ugrasiyorum ama daha cok hobi kivaminda. Bizim ulkede cikan oyunlarda hikaye yok ona uzuluyorum. Boyle assetleri gorunce madem bu yok o zaman gorsellik olsun diyorum o da yok. Mesela Liar's Bar basit bi oyun ama animasyon ve cizimi o kadar iyi ki ve 3 dolar mi neydi tam hatirlamiyorum. Boyle seyler de cikiyor ve reklamlari dahi olmuyor bunlar gibi. Su sira tek oyun gelistiren bircok kisi var, hepsi basariya ulasmiyor ama basariya ulasanlar da farkli seyler deneyenler oluyor. O zaman evet bu assetleri kullanmadan yapilan bir oyun diyorsun.

• Like
Tepkiler: Bisküvi

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü