Oyun Sohbet

Whimside diye pokemon tasarımlarını dızlayan bir oyun çıkmış. Ekranın alt kısmını kaplayan küçük bir yerleşim oluşturuyor. Sen başka işlerle uğraşırken onlarda orda takılıyor. Dava haberlerini bekliyoruz.

Whimside diye pokemon tasarımlarını dızlayan bir oyun çıkmış. Ekranın alt kısmını kaplayan küçük bir yerleşim oluşturuyor. Sen başka işlerle uğraşırken onlarda orda takılıyor. Dava haberlerini bekliyoruz.
bu telif işleri çok bayıklaştı. hani bu şey gibi, polisiye romanları ilk ben yazdım, herkes bana telif verecek demek gibi.

• Like
Tepkiler: Bisküvi
bu telif işleri çok bayıklaştı. hani bu şey gibi, polisiye romanları ilk ben yazdım, herkes bana telif verecek demek gibi.
İnsanların sevdiği karakterleri yıllarca aynı tür bayık oyunlarla insanlara satıp kazıklıyorlar. Başkası aynı tasarımlarla güzel bir şey yapınca da hemen telif basıyorlar. Yılların nintendosu adam gibi bir pokemon oyunu yapamıyor.Aynı oyunları çıkara çıkara maden ismi kalmadı.

balatro sarıyor, bağımlı olmamak lazım gibi.

6 saat aralıksız oynadıktan sonra iki üç taktik geliştirdim, yanlışım varsa yine üç beş tüyo alabilirim. önceden round geçmeyi falan çok yapıyordum, duble tag veya boss sonrası 25 dolar falan sarıyordu. negatif joker de fazla cezbedici. bu işi saldım, round geçme işi erken oyunda da sonrasında da pek iyi değil gibi. booster packs shoptaki en önemli şeylerden. çünkü her round sınırlı sayıda var. rerollda para harcamak yerine ilk önce buraya bakıyorum. üstüne oynanacak kart çıkarsa erken oyunda çok önemli, mesela face kartlarında red/gold/purple çok iyi oluyor. çok şanslı değilseniz 2-3 ante arası baya darboğaza girebiliyor oyun, fakat skor çıkarınca para biriktirip 5 dolar başına 1 interest fena olmuyor.

booster packlerde öncelik sıram şöyle standart>arcana>buffon>spectral>celestial. standartlarda kart çıkıyor, sonrasında arcana açınca denk gelme ihtimali artıyor, belki o kartı kopyalama şansım gelebilir. yine aynı şekilde spectral kartlarda da kopyalama veya ekstra güçlendirmeler olabiliyor kartlara. standart buffondan önce çünkü elime gelen kart çok iyiyse örneğin saçma sapan bi kart geldi, king polychrome ve red seal var. böyle olunca yüz kartlarını güçlendirme ihtimali olan bi jokere veya zaten trigger özelliği olduğunu için kartta, chip verebilecek bi joker çıkarsa onu alıyorum. hiçbi iyi bişey olmazsa jokeri al sat yani.

bir de bişey fark ettim, eğer hazırda consumbleda yada shoptaki planet kartları boosterların içinde çıkmıyor gibi? nası fark ettm, observatory voucher'ı aldım, elimde high card upgradeleyen pluto var, high card oynarsam her pluto X1.5 mult veriyor neyse. celestial paketi açıyorum high card upgrade etmek için bi türlü çıkmıyo, shopta çıkıyo bosster packte yok. ordan çakozlayınca dedim bu tarotlarda da vardır lan. harbi onda da varmış, mesela bu run işe çok da yaramayan bi tarotu para ihtiyacım yoksa satmıyorum ki sonraki arcana packte karşıma tekrar çıkmasın.

türkçeleştirmeyi saldım ama çok kasıntı oluyo böyle de bilemedim. son run'ı atayım. ante 13 çıktık ama sonrası bozdu. high kart yerine 4 of a kind vs gitmek lazımdı, ben sırf constellation mult artsın diye her kartı aldım, keşke 3/4/5 of a kind gideydim şimdi düşününce. bi de chad i önce blueprint ile kullanıyordum sonra blueprinti constellationın önüne çekiyordum. burada da sanki başka türlü oynanabilirdi gibi geldi hatam nerede acaba???

image.png

image.png

image.png

image.png

Aranızda eski oyunlardan hoşlanan var mı? Planetscape: Torment iyi midir?

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü