Oyun Sohbet

Yüksek stake oynuyorsun, doğru ya. Ben bütün deste ve stake açtığımdan beri standartta oynuyorum, oyunu bitirmek için. Unutmuşum o durumları

Glass jokeri sevdim. İlk 5 antede elde etmeye çalışacağım. Bir iki tur onunla oynamak eğlenceli olur ama yanına zardan başka hangi jokerler atılır ki? bir şey aklıma gelmedi şimdilik.

Ben de e 48i kediyle yaptım. İki tane zar vardı her oynadığımda yükseltiliyordu. 65x kadar geldi ama ben ante 15e kadar hep tek elde geçtim blindı. Belki ilk seferde kazanmayacak şekilde, bütün elleri kullansaydım 100x i bile geçebilirdi kedinin çarpanı.

Dün yazacaktım ben de ama daha 3. Antede Triboulet elde ettim. Oyun bitsin öyle yazayım dedim ve rekorumu geliştirdim :D.
Chicot negatif olsa çok iyi olur, hiç yapabildin mi ? Ama negatif bile olsa bir yerde satman gerekiyor. " Her çıkarılan ve oynanan el için üç kart çek" boss blind bu özelliği ihtiyaç haline geliyor neredeyse :D

Ama bazen hesap etsen bile şansın yanında olması lazım. Mesela bana lazım olacak bir joker oyunun başında önüme çıkıyor ama o an aldığımda işime yaramayacak, mime baron idol gibi, o yüzden almıyorum. Bir daha çıkıyor yine almıyorum, işime yarayacağı anda da o joker çıkmıyor. O jokeri başta alsam kaybedeceğim, almıyorum yine kaybediyorum :D

Elin güzelmiş ama jokerlerin zayıf kalmış. Bir blueprint gelseymiş keşke

Burada elimde baron olsa puanım daha da artabilirdi. Bir de elimdeki gereksiz kartlardan da kurtulamadım. Yarısını kırmızı mühürlü çelik kupa papazı yarısını da cam papaz yapmaya çalıştım ama istediğim tarot bir türlü gelmedi.
50epwym.jpg
gi8qbpw.jpg
evet şimdi stake açmaya çalıştığım için biraz modifiye bi oyun dönüyor dslfkjg

ben ilk oynadığımda glass joker de kırılır sanmıştım, anlamsız gelmişti dsfgd glass card yanına hızlı çarpan alması için kırılmayı artıracak bişi lazım, ups all 6s, chad, duruma bağlı dusk joker, hack olabilir yüz kartlarını kırmak yerine 2 3 4 5 kırabilirsin, seltzser olabilir ama kısıtlı kullanım. yine senin önerdin sock and buskin işe yarayabilir. ben en çok chad ve hack joker ile kombinledim, desteyi küçültmek için 2 3 4 5leri falan kırdım hep dsfşlkg

evet sırf kedi çarpan kazansın diye aynı glass joker mantığı random kartları kırmak yada lucky effect tetiklemek için kullanıyorsun, yanlış hesapla işler ters gitmezse baya bi buff geliyor.

dün ben de girince triboulet geldi, polychrome yaptım hatta, painted deckte 15 anteye çıkabildim, 4 jokercik zor ama. chicot hiç negatif olmadı yada denk gelmedi ama gelse çok op olursdfgdf ben de elimde matador varken the ox boss vardı oyun tıkandığı için tribouleti satmak zorunda kalmıştım, 8 dolares az buz değil yani, 5 elde geçecek şekilde 4 of a king oynadım, yanında interest veriyor, gold card derken tek bosstan 85 dolar kazanmak az değil. en azından shop gördüm seçeneklerim artmıştı. her oynana el için 3 kart ben ilk denk gelince bug sanmıştım dsflgkdfg dedim noooluyo kartları göremiyom çektiğim kartlardansdlfg

Ama bazen hesap etsen bile şansın yanında olması lazım. Mesela bana lazım olacak bir joker oyunun başında önüme çıkıyor ama o an aldığımda işime yaramayacak, mime baron idol gibi, o yüzden almıyorum. Bir daha çıkıyor yine almıyorum, işime yarayacağı anda da o joker çıkmıyor. O jokeri başta alsam kaybedeceğim, almıyorum yine kaybediyorum :D

Elin güzelmiş ama jokerlerin zayıf kalmış. Bir blueprint gelseymiş keşke
evet o çok sinir bozuyor, bazen o durumlarda düşünüyorum ki daha öncesinde 2 shop daha az reroll atsaydım ne bileyim gereksiz yere buffoon pack açmasaydım shopta işimme yarayacak jokeri alırdım ama sonra diyorum bas geç başta her şeyi denemek lazım çözünce temkinli oynarsın

bu dünkü oyunda poly triboulet ve baron bana denk geldi daha 3. antede 20m 30m falan vurmaya başlamıştı sdlfkgj bi sürü lucky king ve red seal bastım ama kurtarmadı. bi yerde sinerjilerini artıracak jokerleri bulamadım.

üstteki jokerler çok iyiymiş. çift foil brainstorm, foil blueprint, foil bloodstone, negatiflerin de aşırı iyi duruyor. usta diye boşa demiyoruz :cool:

• Like
Tepkiler: Bisküvi

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü