Jokerlerin kırılması müthiş fikir bu arada. Jokerler de cam kart gibi kırılma riskiyle gibi 2x etki yapacak bir özellik verilebilirmiş.
Kartlar sürekli kırılırsa destede kart kalmaz. Ben destede kaç kart kaldı diye bakmayı hep unutuyorum, discard sonuna kadar kullanıyorum, bir bakıyorum elimde kart kalmadı :d. O yüzden Dna ve blueprint/brainstorm şart benim için.
Yanlış hesap dedin mi, o benim işte :d Bazen elden çıkarma ve oynama sayılarını unutuyorum ve çok rahat kazanabileceğim yerlerde oyunu kaybediyorum, dha çok para kazanmak için falan.
Polychrome triboulet sattın mı ? Oyunu kaybedeceğimi bilsem bile yapamazdım.
4 jokerli deste zor ya. onunla bitirmekte en çok zorlanmıştım. 8ante bile bitiremiyordum, 15 ante çok iyi ilerlemişsin.
85 dolar çok iyi ama, nasılsa para var, deyip 3-4 tane daha reroll yapmadıysan

Chicot negatif yapma fırsatı gelmişti bir keresinde. 3 jokerim zaten negatif yapılamaz haldeydi, elimde seltzer ve chicot vardı. Negatif yapan spectral kartı kullanmıştım seltzer i negatif yapmıştı :d
Üç kart çekmenin mantığını çözememiştim ilk oynadığımda. Bir ara yanlışlıkla high kart oynayınca anlamıştım nasıl çalıştığını.
Param varsa paketleri her türlü açıyorum ya. Belki negatif joker gelir diye... bir kez dışında hiç gelmedi

Her şeyi denemek mantıklı, sürekli aynı jokerlerle oynamaya başladığımda sıkılıp bırakmıştım oyunu.
Joker bulamadığım oyunlarda bir şeye dikkat ettim. Tarot merchant ve planet merchant voucher almış oluyorum. Dükkana joker gelmiyor neredeyse onlar yüzünden. Belki de almamak daha iyi bir seçenektir. Magic trick zaten hiç almıyorum.
Estağfurullah abi. Şanslıydım sadece

Kartların kalbine inanırsan senin de böyle jokerlerin olabilir :dd