Oyun Sohbet

Clair Obscure Expedition 33 başladım, bi 4 saat kadar oynadım toplamda. Uzun süredir bu kadar iyi başlangıcı olan bir oyun görmemiştim. Yalnız instada YouTubeda falan videoları düşüyor önüme, umarım sıfır spoiler ile bitirebilirim oyunu, gerçekten merak ettim çünkü.

Kombatını artık herkes biliyor zaten, denedikleri sıra tabanlı + parry sistemi hem çok İyi bir fikir hem de bunu çok başarılı yapmışlar. Bir tane levelimden bariz çok yukarıda olan bir yaratığa saldırdım, yaklaşık üst üste 70 parry atmama rağmen canının çok da azalmadığını görünce saldım ama parry atmak ve kombolari hazırlamak o kadar keyifli ki 5 saat boyunca aralıksız parry atıp kesesim geldi de kendime dur dedim.
10 yillik gamepass in ne zaman bitiyo senin 😒
Oyunu hemen bitir de kucuk capli bi analiz yap

10 yillik gamepass in ne zaman bitiyo senin 😒
Oyunu hemen bitir de kucuk capli bi analiz yap
Hemen bitirecek vaktim yok ya, ama her fırsatta oynuyorum yani. Gamepassim 4yillikti galiba benim, 2026 ortası gibi bitiyor.

Analiz yaparım bitince de şuan çok olumluyum oyuna karşı. Sunum oynanış diyaloglar falan hepsi çok kaliteli yapılmış. Uzun zaman sonra bir oyunda empati yapabildiğim, bağ kurabildiğim karakterler oldu.

Konusu ve mekanlarından dolayı cok fena Made In Abyss havası veriyor bu arada.

Son düzenleme:
  • Love
Tepkiler: İnari

bu sene başından beri kimi ödeme araçları, bankalar, hatta internet sağlayıcıları regülasyonlarla sakıncalı buldukları içeriklere yapılan ödemeleri reddetmeye başlamışlardı. patreon, fansly vb. siteler deviantart, pixiv vb. kimi japon siteleri de bundan etkilenmeye başlamış. bununla steam ne alaka? steam de kurallarını yeni güncellemişti ve bununla birlikte furyaya steam de katılmış oldu. bu sistem haramileri bugün yetişkin içeriğine önlem alıyoruz diye başlayıp yarın istedikleri içeriğe sıkıntılı deyip satın almanızı engelleyebilir. geliştiricilerin bir kısmı oyunlarını platformdan çekmek zorunda kalmışlar bile. oyun dünyasını dizayn etme girişimi geliştiricileri vurunca önümüze sürecekleri sakıncasız oyunlar nasıl olacak bakalım. bu sefer Gaben L
bu konuya türkiyenin hamlesi her zamanki gibi bi acayip sdfigşldfg olayın ne olduğunu anlayarak mı yaptılar bilemiyorum ama en kötü sonuç için uğraşıyorlar her zamanki gibi

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü