VS Savaş Lordları vs Komutanlar Turnuvası (2.Round- Crocodile vs Queen)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mewtwo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kim Kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Bu anket kapanacak: .
Ha pardon bir de öyle off-panel bir çar var :D Smoothie ile kapışır. Ama Smoothie'nin sol el oluşu net miydi hatırlamıyorum. Kaldı ki, 3. kişi olmasını umduğumuz Cracker'ın bile Queen'den yer yer daha iyi featleri var.

Queen 20 dk da Chopper'ı öldüremedi, Nami gelip yağmur yağdırmasa Cracker, Luffy'i öldürüyordu (saçma ama gerçek).
Animede öyle oldu. Mangada Queen chopper dövüşü daha farklı. Tekrar oku bence. Ayrıca Cracker 3. komutan yani Smoothie'nin aşağısında. Cracker featleri başlangıç WCI'da ki Luffy'e karşıydı. Queen'den daha iyi olduğu bir yer göremedim ben. Kaldı ki Luffy Cracker'dan sonra Katakuri'yi yenmesine rağmen Wano'daki başlamgıç performansını gördük.

Son düzenleme:
Queen’in güçleri fena değil de kendisinde sorun var. Adamın lakabı Veba ama virüslerini hiç Sanji karşısında kullanmadı. O Ice Oni virüsünü en kötü kendi üstünde kullanabilirdi. Sırf Sanji yensin diye kum torbası görevi oldu.

Aynı şekilde King’de Zoro yensin diye son anda alevini kapattı.

Animede öyle oldu. Mangada Queen chopper dövüşü daha farklı. Tekrar oku bence.
Animeyi Dressrosa zamanları bıraktım. Nitekim, mangadan söylüyorum zaten. 20 dakika diye mangada geçiyor ve Queen Chopper'ı öldüremedi. Kaldı ki bir sürü fodder Chopper'ı ok yağmuruna tutarken.

Cracker featleri başlangıç WCI'da ki Luffy'e karşıydı.
Ki bu gene Queen'den daha güçlü bir Luffy demek.

Kaldı ki Luffy Cracker'dan sonra Katakuri'yi yenmesine rağmen Wano'daki başlamgıç performansını gördük.
Maalesef OP'de böyle bir saçmalık var, ark başında herkes bizim tayfaya atar gider yapabiliyor. Yani Sanji Suit ile Page One yenemiyordu daha, X-Drake dur orada liseli diye kuyruğu ile tekliyordu Sanji'yi. Aynı Sanji Suit'i bıraktı, gen uyanışı aldı Queen'e shit diff attı.

Nitekim, ark başlangıcı olayı Sanji'ye de eksi yazacağından bu mantıkla gene Queen'e de yazar.

Cracker Big Mom komutanlarının 3. komutanı jack ayarında bir karakter. Queen'den çok daha zayıf.
Her numaralandırma birbirine denk olacak diye bir şey yok. Yani Cracker, Jack'den çok daha vasıflı bir karakter ve Queen'den de çok daha zayıf falan değil. +1 -1 şeklinde dengi bir karakter.

Sırf Sanji yensin diye kum torbası görevi oldu.

Aynı şekilde King’de Zoro yensin diye son anda alevini kapattı.
Zaten Wano'daki Monster Trio dövüşleri çok plot ittirmeli oldu.

Düşün Sanji'sin Jabra'dan beridir isimli kimseyi dövmemişsin (Onu da beleşine dövdü de neyse) yeni dünyaya geldik geleli aksiyonun sıfır. Vergo bacağını falan kırıyor.

Sonra gelip Queen yeniyorsun bismillah ilk icraatinde. Aynı şekilde Zoro, Orlombus'un yardımıyla Pica alabilirken şimdi ölümden dönüp King'e low diff atıyor neden çünkü item alıyor Enma diye :D

Yani RPG oyun baş karakterine döndü alayı, item alan yürüyor, çalışma, kendini geliştirme falan yok.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü