Oda’nın aklında Dof hiç bir zaman Crocodile’dan güçlü olmamış olabilir.
Vay be Croco boy sağ kol seviyesi olduğu halde koca yüreklilik yapıp Luffy'e kaybetti. Gençlerin önünü açtı.

Oda’nın aklında Dof hiç bir zaman Crocodile’dan güçlü olmamış olabilir.
Animede öyle oldu. Mangada Queen chopper dövüşü daha farklı. Tekrar oku bence. Ayrıca Cracker 3. komutan yani Smoothie'nin aşağısında. Cracker featleri başlangıç WCI'da ki Luffy'e karşıydı. Queen'den daha iyi olduğu bir yer göremedim ben. Kaldı ki Luffy Cracker'dan sonra Katakuri'yi yenmesine rağmen Wano'daki başlamgıç performansını gördük.Ha pardon bir de öyle off-panel bir çar varSmoothie ile kapışır. Ama Smoothie'nin sol el oluşu net miydi hatırlamıyorum. Kaldı ki, 3. kişi olmasını umduğumuz Cracker'ın bile Queen'den yer yer daha iyi featleri var.
Queen 20 dk da Chopper'ı öldüremedi, Nami gelip yağmur yağdırmasa Cracker, Luffy'i öldürüyordu (saçma ama gerçek).
Base WCI Luffy'den bahsediyorsak tam tersi olurdu. Cracker Big Mom komutanlarının 3. komutanı jack ayarında bir karakter. Queen'den çok daha zayıf.Luffy yardımsız yenemiyordu Cracker'i. Queen vs Luffy olsa muhtemelen Luffy tek atardı.
O zaman Croco'nun gücünü gösterecek bir an vermeli bize. Ne bileyim özelliğiyle bir adayı tamamen kurutmalı mesela.hikayeyi o sıralar daha kısa düşünüyordu usta, retcon mecbur
Animeyi Dressrosa zamanları bıraktım. Nitekim, mangadan söylüyorum zaten. 20 dakika diye mangada geçiyor ve Queen Chopper'ı öldüremedi. Kaldı ki bir sürü fodder Chopper'ı ok yağmuruna tutarken.Animede öyle oldu. Mangada Queen chopper dövüşü daha farklı. Tekrar oku bence.
Ki bu gene Queen'den daha güçlü bir Luffy demek.Cracker featleri başlangıç WCI'da ki Luffy'e karşıydı.
Maalesef OP'de böyle bir saçmalık var, ark başında herkes bizim tayfaya atar gider yapabiliyor. Yani Sanji Suit ile Page One yenemiyordu daha, X-Drake dur orada liseli diye kuyruğu ile tekliyordu Sanji'yi. Aynı Sanji Suit'i bıraktı, gen uyanışı aldı Queen'e shit diff attı.Kaldı ki Luffy Cracker'dan sonra Katakuri'yi yenmesine rağmen Wano'daki başlamgıç performansını gördük.
Her numaralandırma birbirine denk olacak diye bir şey yok. Yani Cracker, Jack'den çok daha vasıflı bir karakter ve Queen'den de çok daha zayıf falan değil. +1 -1 şeklinde dengi bir karakter.Cracker Big Mom komutanlarının 3. komutanı jack ayarında bir karakter. Queen'den çok daha zayıf.
Zaten Wano'daki Monster Trio dövüşleri çok plot ittirmeli oldu.Sırf Sanji yensin diye kum torbası görevi oldu.
Aynı şekilde King’de Zoro yensin diye son anda alevini kapattı.