Bu daha çok Crocodile vs Teach gibiTarihin doğru tarafında olmak için oyumu değiştirmek durumunda kaldım.
Bu daha çok Crocodile vs Teach gibiTarihin doğru tarafında olmak için oyumu değiştirmek durumunda kaldım.
King Kuma vs Karasakal yapalım anca zorlarlar@Marshall D Teach seninki 2. kanattan sağ çıkarsa belki bir croc vs karasakal görürüz![]()
Germa güçlerinin hepsini kullanıyordu Queen. Judge’ın bile gerisinde kalan bilim adamı kendisi.Queen ne yapıyordu tam olarak hatırlamıyorum. Güçleri falan gitti aklımdan. Crocodile da yenemez kimseyi yahu. Herhalde gelmiş geçmiş en zor anket olabilir. İki seçenek de birbirinden leş. Ama Queen’nin dinozor olması hariç gerisi yok. Ha koskoca Antik Zoan’a Crocodile sıfır hakiyle zarar verebilir mi? Hiç sanmıyorum. Lucci kadar bile fizikalitesi olmayan bir Crocodile. Queen üstüne hakili kıçıyla otursa Crocodile süs köpeği gibi ezilir. Fakat Croco’ya vereceğiz oyu mecbur. Ya da Queen’e vereceğim oyu cidden bilmiyorum. Sanki iki Kılıçdaroğlu aday olmuş da hangisine oy vereceğim diye kararsız kalmışım.
@Yubashiri Vinsmoke Crocodile ve Mihawk denkliği hakkında ne düşünüyorsun ?
Dünyanın en yıkıcı anketi. Her şekilde kaybediyoruz. Tayyip vs ekmekoğlu gibiQueen ne yapıyordu tam olarak hatırlamıyorum. Güçleri falan gitti aklımdan. Crocodile da yenemez kimseyi yahu. Herhalde gelmiş geçmiş en zor anket olabilir. İki seçenek de birbirinden leş. Ama Queen’nin dinozor olması hariç gerisi yok. Ha koskoca Antik Zoan’a Crocodile sıfır hakiyle zarar verebilir mi? Hiç sanmıyorum. Lucci kadar bile fizikalitesi olmayan bir Crocodile. Queen üstüne hakili kıçıyla otursa Crocodile süs köpeği gibi ezilir. Fakat Croco’ya vereceğiz oyu mecbur. Ya da Queen’e vereceğim oyu cidden bilmiyorum. Sanki iki Kılıçdaroğlu aday olmuş da hangisine oy vereceğim diye kararsız kalmışım.
peki NEDENQueen ne yapıyordu tam olarak hatırlamıyorum. Güçleri falan gitti aklımdan. Crocodile da yenemez kimseyi yahu. Herhalde gelmiş geçmiş en zor anket olabilir. İki seçenek de birbirinden leş. Ama Queen’nin dinozor olması hariç gerisi yok. Ha koskoca Antik Zoan’a Crocodile sıfır hakiyle zarar verebilir mi? Hiç sanmıyorum. Lucci kadar bile fizikalitesi olmayan bir Crocodile. Queen üstüne hakili kıçıyla otursa Crocodile süs köpeği gibi ezilir. Fakat Croco’ya vereceğiz oyu mecbur. Ya da Queen’e vereceğim oyu cidden bilmiyorum. Sanki iki Kılıçdaroğlu aday olmuş da hangisine oy vereceğim diye kararsız kalmışım.
Tek panel adamı croco.peki NEDEN
adam hadi alabasta da "sen benim kim olduğumu biliyor musun" dayılanması yaptı anlarım
peki ya impel down, marineford