VS Savaş Lordları vs Komutanlar Turnuvası (2.Round- Crocodile vs Queen)

Kim Kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Bu anket kapanacak: .
@Mewtwo Teach hangi Teach olacak ?
MFde 2. meyveyi yeni almış hali mi ? Tek meyveli hali mi ? İmparator olduğu hali mi ?
Bunu yazdıysan dikkat etmemişim.

peki NEDEN😂
adam hadi alabasta da "sen benim kim olduğumu biliyor musun" dayılanması yaptı anlarım
peki ya impel down, marineford
Marineford’la gelme bana lütfen bak rica ediyorum. Marineford’un özeti

Luffy Ace’e doğru ilerliyor. Luffy’nin karşısına X karakter çıkıyor. Luffy’nin işi bitmek üzereyken Y karakter çıkageliyor. Y karakter, X karaktere saldırıyor. Y karakter, X karaktere posta koyuyor. Sonra herkes dağılıyor Luffy biraz daha koşturuyor. Sonra aynı tiyatro 6-7 defa daha tekrar ediyor.

Marineford’a göre karakter değerlendirmesi yapmak imkansız. Çünkü Marineford bir TİYATRO’dur.

• Haha
Tepkiler: Croc
Sanjinin yendiği birisini Crocodile rahat yener diye düşünüyorum.

Crocodile,Alabastayı ele geçirmeden hemen önce Yaşlı da olsa Beyazsakala meydan okuyup kaybetmişti.

Crocodile,Alabastayı ele geçirmeden hemen önce Yaşlı da olsa Beyazsakala meydan okuyup kaybetmişti.

Hemen önce mi? Beyazsakal’a kaybettikten bir gün sonra Crocodile psikolojisini toparlamak için Dubai tatiline mi çıkmış? Hemen önce diye bir şey yok usta.

Düşünsene Beyazsakal’dan dayak yedikten bir hafta sonra Luffy’den de dayak yiyorsun.

Croco'nun Beyazsakal'a meydan okuması Croco'yu yükseltmez, Wb'yi küçültür. Bellamy de Luffy'e meydan okumuştu. Meydan okuma üzerinden güç kıstası yapmak pek mantıklı durmuyor.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü