Invictus Vol. 3
★★★
Ace ile dövüşündeki hali.@Mewtwo Teach hangi Teach olacak ?
MFde 2. meyveyi yeni almış hali mi ? Tek meyveli hali mi ? İmparator olduğu hali mi ?
Bunu yazdıysan dikkat etmemişim.
ahah cidden o kısmı hızlı geçelim. senin kanattakiler komple çıksın karşına direkt final maçına geçKing Kuma vs Karasakal yapalım anca zorlarlar![]()
O zaman bu turnuvayı Doflamingo kazanır.Ace ile dövüşündeki hali.
seni sevmiyorum DragonTek panel adamı croco.
Marineford’la gelme bana lütfen bak rica ediyorum. Marineford’un özetipeki NEDEN
adam hadi alabasta da "sen benim kim olduğumu biliyor musun" dayılanması yaptı anlarım
peki ya impel down, marineford
Sanjinin yendiği birisini Crocodile rahat yener diye düşünüyorum.
Crocodile,Alabastayı ele geçirmeden hemen önce Yaşlı da olsa Beyazsakala meydan okuyup kaybetmişti.
Croco'nun Beyazsakal'a meydan okuması Croco'yu yükseltmez, Wb'yi küçültür. Bellamy de Luffy'e meydan okumuştu. Meydan okuma üzerinden güç kıstası yapmak pek mantıklı durmuyor.Sanjinin yendiği birisini Crocodile rahat yener diye düşünüyorum.
Crocodile,Alabastayı ele geçirmeden hemen önce Yaşlı da olsa Beyazsakala meydan okuyup kaybetmişti.
Croco'nun Beyazsakal'a meydan okuması Croco'yu yükseltmez, Wb'yi küçültür. Bellamy de Luffy'e meydan okumuştu. Meydan okuma üzerinden güç kıstası yapmak pek mantıklı durmuyor.