VS Savaş Lordları vs Komutanlar Turnuvası (2.Round- Crocodile vs Queen)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mewtwo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kim Kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Bu anket kapanacak: .
Lord güncellemesi nedir ya usta? Oyuna güncelleme mi getiriyorsun? :ROFLMAO:
Eiichiro Oda, Riot şirketi gibi. Lol ve Valorantta hangi karakterlerin meta olmasını istiyorsa ona göre keyfine göre değiştiriyor. One Piece'de öyle. MF öncesi görülen ilk Lord Crocoydu. Alabasta haliyle de o savaşın en fazla çöpü olurdu ama şov yapıp çıktı. Dof sonrası Big Mom'ın görülen en güçsüz komutanı Kraker oğlan bile Doffu yenebilecek çapta bir adamdı. O da Çapraz Loncayla hatta tekrar Crocoyla yeni ödülü bütün Komutanları sollamasıyla tekrar güncellenmiş oldu.

Ben Lordları en kötü komutan seviyelerinde görüyordum Marineforddan beri güncellemeyi biraz genel kitleden dolayı söylüyorum benim görüşlerimde çok büyük değişimler olmadı çünkü

• İmza
Tepkiler: Yubashiri Vinsmoke
Adamın bi şeklilli şukullu kancası vardı onu da feminist bir erkeğe mi kaptıracak yazık
d63ff1cb7c70204264e8db4e83c5c4b5.jpg

Queen'in meyvesinden gelen dayanıklılığı hariç verebileceği pek cevabı yok bence.
Crocodile onu da aşabilecek bir karakter.Aramaki'nin yaptığını yapabilir sonuçta...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü