VS Savaş Lordları vs Komutanlar Turnuvası (3.Round- Donquixote Doflamingo vs Portgas D. Ace)

Kim Kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    39
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O saldırıyı tutmak için fiziksel bir güç gerekmiyor mu?

Edit: zoro icin hemen hemen dedigini sanmisim nedense, simdi anladim demek istedigini. Yanlis anlamisim
Fiziksel gücün tanımını yapmak gerekiyor. Sen hakiyi dahil ediyor musun fiziksel gücün içine:unsure:

Yamato vs Ace çok anlık bir şey, yarı ciddi bir şey, sürekli konuştular zira, kaldı ki Yamato hibrit mod dahi açmıyor.

Bu şartlarda Dof'da dövüşürdü. Kaldı ki OP'de enflasyon diye bir şey var. Karakter ölmüyorsa ve belli bir birim öneme sahipse tekrar gördüğümüzde muhakkak güçleniyor. Ace bile flashback'inde P-up alırken, Dof'un Impel Down'da güçlenmediğini varsayamayız, zira Impel Down sonrası Croc Alabasta'ya göre güçlenmişti.

Günün sonunda Yamato üzerinden Ace'e bir şey biçecek olursak, Aokiji ile Fujitora üzerinden de Dof'a biçersin ancak aynı derecede iğreti durur.

Bir tarafta 3 tip haki + uyanış + kuş kafesi gibi OP bir yetenek var. İç organları haşat olduktan sonra 20 dk boyunca G4 ile güreşebilecek fiziksellik var.

Diğer tarafta hakiler yok (bilinç dahilinde) + meyve kullanışı çok iyi ancak uyanış yok + hiç bir hax yetenek yok. Sapa sağlam iken Blackbeard yarım yamalak vurduğunda dahi boynunun kopacağını söylüyor.

Çok daha güçlü Blackbeard yanında adamları ile hayatının dövüşünden çıkalı 1 gün olmuş Law'a aynı muameleyi yapamadılar hatta Sulong Beepo'ya dokunamadı BB.

Haki konsepti öncesi seri başındaki kaptan rütbeli Smoker, Ace ile dövüşebileceğini aklı keserken, Haki konsepti sonrası Koramiral rütbeli Smoker, Dof ile dövüşülmemesi gerektiğini düşünüyor. Adamlarını kurtarmak için bir kalkışmada bulunur bulunmaz tek yiyor.

Yani neresinden bakarsak bakalım... Dof 1 gömlek büyük.

Edit: Ama şu açıdan da Ace'in turu geçmesine çok takılmam, çünkü zaman atlaması sonrası karakterlere yapılan eklemeler illa ki Ace'e de yapılacaktı ve Ace o zaman belki Dof alabilecekti, o yüzden çok iğreti bir durum değil.

Fakat Karasakal Dövüşü Sırasındaki Ace Vs Dressrosa Dof konuşulduğunda, hem de bugünün şartları ile konuşursak Dof yer gibi.

Dokunamadı ne demek abi sulong moduna girdi bepo ani saldırı yaptı lawı aldı kaçtı pesine düşmedi Karasakal bu durumuda Karasakal hicbir şey yapamadı aciz herif gibi göstermekte ayrı bir olay

Fiziksel gücün tanımını yapmak gerekiyor. Sen hakiyi dahil ediyor musun fiziksel gücün içine:unsure:

Jordon Peterson mısın sen ya? Fiziksel gücün tanımını yapmak ne demek? Sen ne zaman sıkışsan tanım mı gireceğiz? Gücün tanımını yapar mısın önce? Sonra fizikin tanımını alalım beyfendi. Ardından fiziksel güce geçeriz.

Hayir fiziksel guc u ayri tutuyorum. Durdurdugu saldiri icin fiziksel guc + haki gerekir diyorum

Zoroyla bepo icin ornek vermek gerekirse hakisiz de gucludur fiziksel olarak. Ki ben katakuriyle kingi (daha cok meyvesinden dolayi) de dahil ederim sulong bepodan fiziksel olarak guclu olma durumuna

• Like
Tepkiler: kekomancer
Az önce biraz hiddetlenmiş olabirim kusura bakmayın çünkü kafama güneş geçti ve kafam ateş atıyor buda bende sinir yapıyor ki Karasakali ezmeniz de cabası kisisel bir sey degil yani yanlis anlamayın.

• Like
Tepkiler: J-Man
Jordon Peterson mısın sen ya? Fiziksel gücün tanımını yapmak ne demek? Sen ne zaman sıkışsan tanım mı gireceğiz? Gücün tanımını yapar mısın önce? Sonra fizikin tanımını alalım beyfendi. Ardından fiziksel güce geçeriz.
Aynı dili mi konuşuyoruz diye teyit etme amacıyla sordum tutankamon.
Hayir fiziksel guc u ayri tutuyorum. Durdurdugu saldiri icin fiziksel guc + haki gerekir diyorum

Zoroyla bepo icin ornek vermek gerekirse hakisiz de gucludur fiziksel olarak. Ki ben katakuriyle kingi (daha cok meyvesinden dolayi) de dahil ederim sulong bepodan fiziksel olarak guclu olma durumuna
Hemen hemen aynı düşünüyoruz farklı olarak sulong'un sahip olduğu özel koşullarla beraber Kedi/Köpeğin bir anda acayip bir noktaya çıkması beni öbür tarafa daha yakın hissettirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü