VS Savaş Lordları vs Komutanlar Turnuvası (3.Round- Donquixote Doflamingo vs Portgas D. Ace)

Kim Kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    39
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kin'emon sıçmıyordu. Arkadaşı elinde diye endişelenmişti. Dof'u gördüğünde de direkt dalıyor zaten.
Aynı Kin'emon, Law'dan da korkmuştu, zira Kin'emon hiç bir şey yapamadan Law onu parçalamıştı. Aynı Law'ı Dof evire çevire dövmüştü. Hatta Kin'emon bizim Franky, Chopper gibilerinin ataklarını gördüğünde bunlar güçlü korsanlar demişti. Yani, Punk Hazard ve Dressrosa'dan Wano'ya kadar işler çok değişmişti yani.

Kızıl Kınların ya da Killer'ın Kaido'ya hasar verebildiği yerde Dof'un çok korkmuş olması pek de bir anlam ifade etmiyor artık.

Seriyi kurcaladıkça bir sürü mantık hatası çıkıyor Ace yamato ile denk denilmisse seride o zaman Ace de Gelismis kral haki kullanabiliyordu başka türlü nasıl Yamatoya denk olacak.Gelişmiş kral haki olan eleman Karasakala yeniliyor kuzu kuzu idamını bekliyor.Yamatoya denk olan ace Marinefordu titretmesi gerekirdi akainuya can vermezdi en azından.

Bu seride 50 mantık hatası varsa (sayıyı kafadan atıyorum) bu 50 mantık hatasından 30'u Ace'le alakalı. Ace kadar olmamış bir karakter daha yok.

• Like
Tepkiler: J-Man
Bu seride 50 mantık hatası varsa (sayıyı kafadan atıyorum) bu 50 mantık hatasından 30'u Ace'le alakalı. Ace kadar olmamış bir karakter daha yok.
Insanın aklı ya kacarken ya da s.carken çalışmazmış ya hani Oda'nın seriyi yazarken vaktini nerde gecirdiği ve seriyi nerde yazdigi belli oldu.

• Like
Tepkiler: Yubashiri Vinsmoke
Dostum sen benimle dalga mı geçiyorsun? Sen kendi hür iradenle “Savaş Lordları güncelleme aldı bu yüzden Hancock, Kata’yı yener” deyip Hancock’a oy vermedin mi? Bak kontrol ettim. Harbiden Hancock’a oy vermişsin.

Savaş Lordlarına gelen bu güncelleme sadece Croco ve Hancok için mi? Yoksa bu güncellemelere sadece sen mi karar veriyorsun? Hancock’a gelen güncelleme Doffy’e gelmiyor mu?

Ayrıca Ace’in her tarafı ikinci kaptan olsa ne olacak? Ace İkinci Kaptanlık seviyesinde ne yapmış? Hiçbir şey. Ayrıca Jozu, Karasakal ve Ace'i alalım. Fiziksel güç, hız, dayanıklılık ve haki olarak kim Karasakal’a daha yakındır? Tabii ki Jozu. Jozu, Mihawk’ın attığı atağı tutuyor ve elleriyle havaya fırlatıyor. Bu saldırıyı tutabilmesinin sebebi meyvesi. Fakat o slashı alıp havaya fırlatması tümüyle kendi hakisinden ve fiziksel gücünden kaynaklı. Ace dediğimiz makarna kollu adam Mihawk’ın slashını tutup havaya fırlatabilir miydi? İmkansız. Yani Ace’in ederi iki değil geçeceksin onu.
Croco ve Hancock'un durumu farklı onların güncel halini gördük. Ancak Doffy hala öapusta ben dressrosa'da ki halini esas aldım. Ayrıca Ace'te yaşasa aynı şekilde bir güncelleme alırdı TS sonrası. Adam daha haki sisteminin oturmadığı TS öncesi öldü. TS sonrası bir çok karakter güncelleme aldı. O yüzden Hancock vs Kata ile Ace vs Doffy bir değil. 1. Doffy hspisten çıkmadı ve gğncel halini görmedik 2. Ace TS öncesi öldüğü için güncel hali bazalınamaz. O yüzden MF Ace vsDressrosa Dofflamingo dedim ve sonuç Ace'tir. Jozu Mihawk isimlendirilmemiş normal bir slashını engellemeyip zar zor yönünü değiştirdi. Bu iyi bir başarı mı evet öyle. Ama Ace'ten üstün yapmaz. Bir kere tayfa da Ace, Jozu'dan üstün olmuş bu değiştirilemez bir gerçek.

• Like
2. Ace TS öncesi öldüğü için güncel hali bazalınamaz.

Ölmüş karakter işte daha fazla gelişme imkanı yok. Hayali bir gelişimi uyduracağız yani. Ha ölmemiş olsa yaparsın bu dediğini tamam da... Ölmüş gitmiş adamı yaşarken ki haline göre değerlendirirsin. Artık olmayan birisi hakkında nasıl "ah ah yaşasaydı neler yapardı Ace" mi diyeceğiz? "Rahmetli TS sonrasını görseydi Kaido'yu alırdı" derim ben de o zaman, vuruş serbest ya. Ne engel olacak? Doffy'i Dressrosa'ya göre Ace'i de TS öncesine göre değerlendirmek lazım.

Ayrıca haki sisteminin oturmamış olması bir bahane değil. Haki sistemi oturmuş değilken bile Jinbei çıplak eliyle Saka'nın lav yumruğunu tutuyordu. Ace de gram haki olmadığı için bunu bile yapamıyor. Ace sıfır haki bir karakterdi. Öyle geldi ve böyle de gitti.

Croco ve Hancock'un durumu farklı onların güncel halini gördük. Ancak Doffy hala öapusta ben dressrosa'da ki halini esas aldım. Ayrıca Ace'te yaşasa aynı şekilde bir güncelleme alırdı TS sonrası. Adam daha haki sisteminin oturmadığı TS öncesi öldü. TS sonrası bir çok karakter güncelleme aldı. O yüzden Hancock vs Kata ile Ace vs Doffy bir değil.

Ace'in güncel halini göremediğimiz halde ölmüş adama hayali güncelleme yapıyorsun. Fakat Dof'u gözükmediği için Dressrosa haliyle değerlendiriyorsun. Ne güzel ya. Doffy'i de görmemiş olduğumuz halde güncellenmiş haliyle değerlendirmen lazım değil mi? Adil olması için?

• Like
@Whitebear D tek bir oyla bütün dengeleri değiştirebilirsin...
ktihirz.png

Dof, Yamato'yla kafa kafaya dövüşebilir miydi? :unsure: @ch3rlo

One-Piece-999-Ace-and-Yamato-Fight.jpg
Bildiğimiz haliyle hayır asla dövüşemez, ama bildiğimiz haliyle Ace de asla dövüşemezdi. Oda'nın karakterleri böyle aniden başka seviyelere çıkarma huyu var. Yani Dof şu an hapisten çıksa sağ kollara kafa tutan biri olarak çıkar karşımıza.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü