VS Seri Sonu Roronoa Zoro vs Rocks D. Xebec

Kim Kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    30
Adam sırf kılıcına Kral Haki bastı diye direk kılıç ustası demem. O cümle geçmeli. Murakumogiri'de kılıç olarak geçiyor ve WB'de Xebec'e benzer şekilde kullanıyordu kebdi kılıcını.
Zoro'yla ilgili bu açıklamayı görmemiştim Zoro gelmiş geçimiş en büyük kılıç ustası olacaksa kimin üzerine çıkıp olacak ucu çok açık. Eğer mihawk'sa bilemem tabii

Xebec'in kılıç ustalığı diye özellikle belirtildi mangada. Çapraz Manga çevirisinden atayım, unutmuş olabilirsin.

Haa sonradan başka bir şey çıkar, Oda bu. Ancak şu an tüm ibareler kılıç ustası olduğu yönünde.

op_1055_rock_004.jpg

• Like
Tepkiler: Mewtwo ve Excessum
Xebec'in kılıç ustalığı diye özellikle belirtildi mangada.
O zaman bolum ciktiginda yorumlarda belirtmistim. Ikisi arasinda yazilis farki var. Birisi kilici alet olarak kullaniyor ve uzmanligi bu oluyor digerinde ise yani Mihawk ve Zoro gibi kilic kullananlar ise sadece kendilerini bu yola adiyanlar oluyor. King dovusunde King'in kendisi daha iyi acikliyor bu konuyu cunku kullanim seklini ve amacini belirtiyor.

Xebec'in kılıç ustalığı diye özellikle belirtildi mangada. Çapraz Manga çevirisinden atayım, unutmuş olabilirsin.

Haa sonradan başka bir şey çıkar, Oda bu. Ancak şu an tüm ibareler kılıç ustası olduğu yönünde.

op_1055_rock_004.jpg
Hayır o kılıç kullanıcafafsgagahaha 🤣🤣🤣

op_1055_rock_004.jpg
Farklı bir kaynaktan bu şekilde okudum ben keşke ingilizcesine baksaymışım
jy8eoM.jpg

O zaman bolum ciktiginda yorumlarda belirtmistim. Ikisi arasinda yazilis farki var. Birisi kilici alet olarak kullaniyor ve uzmanligi bu oluyor digerinde ise yani Mihawk ve Zoro gibi kilic kullananlar ise sadece kendilerini bu yola adiyanlar oluyor. King dovusunde King'in kendisi daha iyi acikliyor bu konuyu cunku kullanim seklini ve amacini belirtiyor.

İşte bu da Oda'nın mevzuyu iyi idare edememesi. Uzmanlığı buysa yine kılıç ustasıdır, illa ki kendini kılıcın yoluna adaması gerekmiyor.

Adam sırf kılıcına Kral Haki bastı diye direk kılıç ustası demem. O cümle geçmeli. Murakumogiri'de kılıç olarak geçiyor ve WB'de Xebec'e benzer şekilde kullanıyordu kebdi kılıcını.
Zoro'yla ilgili bu açıklamayı görmemiştim Zoro gelmiş geçimiş en büyük kılıç ustası olacaksa kimin üzerine çıkıp olacak ucu çok açık. Eğer mihawk'sa bilemem tabii
Kılıç Ustası kılıç kullanmada usta olan anlamına gelmiyor mu?

Heralde bu karakter Xebec’ten daha iyi kılıç kullanıyor:

ZLMfvlF.png

İşte bu da Oda'nın mevzuyu iyi idare edememesi. Uzmanlığı buysa yine kılıç ustasıdır, illa ki kendini kılıcın yoluna adaması gerekmiyor.
Ya ben de iyi idare edemedigini dusunuyorum cunku bu ifadeyi de Xebec harici kullanmiyor diye hatirliyorum. Hani ne WB ne Roger ki ikisi de Supreme Grade kilic kullaniyor. Mantiken bu kilici kullananlarin belli seviyede kilic ustasi hatta kilic ustalari icinde de nadir olanlar olmasi lazim. Ama bence en buyuk kirik Emma ile basladigi icin laf edemiyorum. Cunku Zoro bir kilic ustasi olarak kilici ve kilicin arzusunu anlayip onu kullanabiliyordu. Hani Oda'ya da sorsan Zoro sahnelerini atip ya iste ben bu farktan bahsediyorum der.

Xebec kılıç ustası değil Kral haki ustası kılıcı rakibin saldırıyı savuşturmak için kullanıyor eli boş kalmasın diye kılıç tutuyor saldırı olarak genelde kral haki salınımı yapıyor.

Hikaye gereği, Zoro , Tabi Vista kendi klasmanında onu pas geçiyorum.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü