Zorocu arkadaşların kurduğu denklem çok basit.Seriyi Mihawk'ın bir tık üstünde bitirdiği durumda kesinlikle Xebec yakın değil
Rocks'a kılıç ustası dendiğini hatırlamıyorum zaten adam kılıcı farklı kullanıyor.Zorocu arkadaşların kurduğu denklem çok basit.
Rocks = Kılıç Ustası
Zoro = Gelmiş Geçmiş En Güçlü Kılıç Ustası
Mihawk kim? Zoro tanrı seviyelerinde olacak.![]()
Xebec kılıç ustası sınıfına girer mi emin değilim hocam.Zorocu arkadaşların kurduğu denklem çok basit.
Rocks = Kılıç Ustası
Zoro = Gelmiş Geçmiş En Güçlü Kılıç Ustası
Mihawk kim? Zoro tanrı seviyelerinde olacak.![]()
Mihawk güncelin en güçlü kılıç ustası. Zoro'nun paraleli Mihawk değil Ryuma. Ryuma bence Xebec üstüdür.Rocks'a kılıç ustası dendiğini hatırlamıyorum zaten adam kılıcı farklı kullanıyor.
Zoro'nun hedefi Mihawk'ı yenip en güçlü kılıç ustası olmak bu Mihawk'ın gelmiş geçmiş en güçlü kılıç ustası olduğu anlamına gelmez. Binlerce yıllık tarihte çok daha güçlüleri vardır hepsini kayıt altına alacak halleri yok. Günvelde en güçlü kimse ona deniyordur
Rocks'a kılıç ustası dendiğini hatırlamıyorum zaten adam kılıcı farklı kullanıyor.
Zoro'nun hedefi Mihawk'ı yenip en güçlü kılıç ustası olmak bu Mihawk'ın gelmiş geçmiş en güçlü kılıç ustası olduğu anlamına gelmez. Binlerce yıllık tarihte çok daha güçlüleri vardır hepsini kayıt altına alacak halleri yok. Günvelde en güçlü kimse ona deniyordur