Daredewill
★★★★
17 yaşında luffy ye bak mf de neler yaptı bir de Dragon'a bak. :dDragon güçlü değil mi diyorsun şu an?
17 yaşında luffy ye bak mf de neler yaptı bir de Dragon'a bak. :dDragon güçlü değil mi diyorsun şu an?
Senle iddiaya girmem bahane arıyorsun sonra. 4v2'de savaş başlar ama nasıl devam eder belirsiz. Imu'nun savaşa dahil olma ihtimali var. Ama konunun WB'nin bu üçlüden güçsüz olmasıyla alakası yok tabi.İddiasına girelim mi seninle ? Hani 4v2'de Roger ile Garp kazanmıştır diyordun ya ben 4v2 de demiyorum 2v2'de Roger ile Garp, Şebek ile WB'yi yener diyebilir misin xD
Luffy ayrı bir seviyeye çıkacak demek olur bu anca. Dragon'a güçsüz çıkacak mı diyorsun? Sen soruma cevap ver.17 yaşında luffy ye bak mf de neler yaptı bir de Dragon'a bak. :d
Zort diye yorumladım xDSenle iddiaya girmem bahane arıyorsun sonra. 4v2'de savaş başlar ama nasıl devam eder belirsiz. Imu'nun savaşa dahil olma ihtimali var. Ama konunun WB'nin bu üçlüden güçsüz olmasıyla alakası yok tabi.![]()
O savaş 4v2 başladımı sen zaten direk patlıyorsun be abi.Zort diye yorumladım xD
Başadımıya döndük şimdi ha askldjaslkdjsajdkl hani tüm tayfayı yok etmişlerdi.O savaş 4v2 başladımı sen zaten direk patlıyorsun be abi.![]()
Tayfayı dağııtılar zaten.Başadımıya döndük şimdi ha askldjaslkdjsajdkl hani tüm tayfayı yok etmişlerdi.
Zort diye yorumladım yine xD
Reis nereden nereye geldin yav xDTayfayı dağııtılar zaten.WB bakalım nasıl kurtulmuş. Kaçarken hasar almadığını biliyoruz. Hızlı kaçıyor çünkü.
![]()
İyi de 960'larda böyle anlatıldı bu durum.Reis nereden nereye geldin yav xD
Tüm tayfa dağıtmalar, Roger tek geldi demeler, herkesi dövmüşlerdirler falandan 4v2 başlamışsaya geldin yine iyi 2v1 başlamışsa bile roger ile garp şöyle böyle diye hikaye anlatacan daha bekliyoruz xD