Tanrı Vadisindeki En Güçlü Karakter Kim?

Tanrı Vadisindeki En Güçlü Karakter?

• Davy D. Xebec

• Kaido

• Big Mom

• Edward Newgate

• Gol D Roger

• Monkey D Garp

• Figarland Garling

• Shiki

• Captain John

• Saturn

• Rayleigh

• Gaban

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
İddiasına girelim mi seninle ? Hani 4v2'de Roger ile Garp kazanmıştır diyordun ya ben 4v2 de demiyorum 2v2'de Roger ile Garp, Şebek ile WB'yi yener diyebilir misin xD
Senle iddiaya girmem bahane arıyorsun sonra. 4v2'de savaş başlar ama nasıl devam eder belirsiz. Imu'nun savaşa dahil olma ihtimali var. Ama konunun WB'nin bu üçlüden güçsüz olmasıyla alakası yok tabi.:D

Senle iddiaya girmem bahane arıyorsun sonra. 4v2'de savaş başlar ama nasıl devam eder belirsiz. Imu'nun savaşa dahil olma ihtimali var. Ama konunun WB'nin bu üçlüden güçsüz olmasıyla alakası yok tabi.:D
Zort diye yorumladım xD

Başadımıya döndük şimdi ha askldjaslkdjsajdkl hani tüm tayfayı yok etmişlerdi.

Zort diye yorumladım yine xD
Tayfayı dağııtılar zaten.:D WB bakalım nasıl kurtulmuş. Kaçarken hasar almadığını biliyoruz. Hızlı kaçıyor çünkü.:D

Bu üçlüyü bırak WB burada Rayleigh ya da Garling'ten güçlü mü o da belirsiz.:D İlk 5'te bile olmayabilir.

• Haha
Tepkiler: redteror
Tayfayı dağııtılar zaten.:D WB bakalım nasıl kurtulmuş. Kaçarken hasar almadığını biliyoruz. Hızlı kaçıyor çünkü.:D
Reis nereden nereye geldin yav xD

Tüm tayfa dağıtmalar, Roger tek geldi demeler, herkesi dövmüşlerdirler falandan 4v2 başlamışsaya geldin yine iyi 2v1 başlamışsa bile roger ile garp şöyle böyle diye hikaye anlatacan daha bekliyoruz xD

• Haha
Tepkiler: Azo Feyfa
Reis nereden nereye geldin yav xD

Tüm tayfa dağıtmalar, Roger tek geldi demeler, herkesi dövmüşlerdirler falandan 4v2 başlamışsaya geldin yine iyi 2v1 başlamışsa bile roger ile garp şöyle böyle diye hikaye anlatacan daha bekliyoruz xD
İyi de 960'larda böyle anlatıldı bu durum.:D Ayrıca 4v2 panelini çizen ben değilim. Savaş nasıl ilerleyecek belirsiz. WB'nin kaçabileceğini tahmin etmemiştik. Ya kaçıp 4v2'den 2v1'e dönüşürse dövüş? :D O zaman 4v2 olmadı mı diyeceksin. Sana güven olmaz bu konuda.:D

Her halükarda konunun WB'nin bu üçlüden güçsüz olmasıyla alakası yok.:D En iyi ihtimal 4.dür.

• Like
Tepkiler: redteror

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü