Tanrı Vadisindeki En Güçlü Karakter Kim?

Tanrı Vadisindeki En Güçlü Karakter?

• Davy D. Xebec

• Kaido

• Big Mom

• Edward Newgate

• Gol D Roger

• Monkey D Garp

• Figarland Garling

• Shiki

• Captain John

• Saturn

• Rayleigh

• Gaban

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
WB zaten yaş olarak Roger ve Garp'dan küçük, kaptan olmamasına rağmen Roger ile kafa kafaya gidiyor gibi duruyor. Garp'a karşıda rahat duracağına eminim. Sadece 1 panel çizildi diye sanki Garp WB'ye tek atılmış gibi konuşulmasını anlamadım, adam bir savaş sahnesi çizsin sonra konuşuruz. Şunu da söyleyeyim WB Roger ile kafa kafaya gidiyorsa Xebec açık bir şekilde Roger ve Garp'dan güçlüdür, 2v4 işinin hala imkanı yok. Zaten adada Garling ve şövalyeler varken 2v4 olması imkansız, bu muhabbet hala nasıl devam edebiliyor anlamıyorum.

WB zaten yaş olarak Roger ve Garp'dan küçük, kaptan olmamasına rağmen Roger ile kafa kafaya gidiyor gibi duruyor. Garp'a karşıda rahat duracağına eminim. Sadece 1 panel çizildi diye sanki Garp WB'ye tek atılmış gibi konuşulmasını anlamadım, adam bir savaş sahnesi çizsin sonra konuşuruz. Şunu da söyleyeyim WB Roger ile kafa kafaya gidiyorsa Xebec açık bir şekilde Roger ve Garp'dan güçlüdür, 2v4 işinin hala imkanı yok. Zaten adada Garling ve şövalyeler varken 2v4 olması imkansız, bu muhabbet hala nasıl devam edebiliyor anlamıyorum.
Oda o paneli çizdiyse o paneli göreceğimizi düşünüyorum.

Oda o paneli çizdiyse o paneli göreceğimizi düşünüyorum.
Garling varken imkansız, bu adamın yıllar önce yazdığı şeylere güvenmemek lazım. Sonradan çok şey değiştiren bir yazar, WB'nin Garp veya Roger ile savaşmadığını düşünüyorum. Garling WB eşleşmesi bence kesin gibi.

Dragon'a da güçlü mü diyor alpamış hahaha bir de adama iddia öneriyorum falan hahahahahaha

@Alpamis reis sen boşver iddiayı, takıl kafana göre xD
Luffy'den sonra en güçlü dragon derse şaşırmam. .d

Luffy ayrı bir seviyeye çıkacak demek olur bu anca. Dragon'a güçsüz çıkacak mı diyorsun? Sen soruma cevap ver.
Ben her zaman diyorum Dragon güçsüz diye 10 yıldır değişmedi görüşüm. .Beni bırak Dragon çöp olmasını mantıklı bulanlar oldu öyle daha iyi diye Dragon savundurlar, aydınlanma yaşayıp bilinç oluşmuş. Coby kaç yaşında hatırlamıyorum ama bakmak lazım Dragon'dan daha güçlü olabilir aynı yaşlarda. :D

• Haha
Tepkiler: redteror
Luffy'den sonra en güçlü dragon derse şaşırmam. .d

Ben her zaman diyorum Dragon güçsüz diye 10 yıldır değişmedi görüşüm. .Beni bırak Dragon çöp olmasını mantıklı bulanlar oldu öyle daha iyi diye Dragon savundurlar, aydınlanma yaşayıp bilinç oluşmuş. Coby kaç yaşında hatırlamıyorum ama bakmak lazım Dragon'dan daha güçlü olabilir aynı yaşlarda. :D
Bak net konuşalım. Dragon'un gücünü ne kadar bekliyorsun? Ben en az Yonko seviyesi diyorum kendisine.

Bak net konuşalım. Dragon'un gücünü ne kadar bekliyorsun? Ben en az Yonko seviyesi diyorum kendisine.
Şuan yonkou seviyesinde olması, tanrı vadisinde standart bir er gücünde olmasını değiştirmiyor bu da senin Garp'ın nasıl bir it olduğunu anlatıyor, hükümetin işlerine itlik etmekten, tatile çıkmaktan çocuğuyla ilgilenmemiş, farkında bile olmayabilir xD

Şuan yonkou seviyesinde olması, tanrı vadisinde standart bir er gücünde olmasını değiştirmiyor bu da senin Garp'ın nasıl bir it olduğunu anlatıyor, hükümetin işlerine itlik etmekten, tatile çıkmaktan çocuğuyla ilgilenmemiş, farkında bile olmayabilir xD
Yine konuyla alakasız bir yorum. Son bölüm epey bir sinirlerini bozmuş anlaşılan. Kaç tane karakter gördün seride babasından eğitim alan? Belki Garp eğitmek istedi ama Dragon istemedi? Nerden biliyon? Biz sen bunu her dediğinde çıkıp Wevil'dan bahsediyor muyuz? :D

Wevil'a niye sahip çıkmadı WB?

• Haha
Tepkiler: redteror
Yine konuyla alakasız bir yorum. Son bölüm epey bir sinirlerini bozmuş anlaşılan. Kaç tane karakter gördün seride babasından eğitim alan? Belki Garp eğitmek istedi ama Dragon istemedi? Nerden biliyon? Biz sen bunu her dediğinde çıkıp Wevil'dan bahsediyor muyuz? :D

Wevil'a niye sahip çıkmadı WB?
Wevil WB'nin oğlu mu, yaşıyor mu, clon mu, ? deney mi ne belli değil tüm argümanların gibi boş bir argüman yine xD

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü