Tanrı Vadisindeki En Güçlü Karakter Kim?

Tanrı Vadisindeki En Güçlü Karakter?

• Davy D. Xebec

• Kaido

• Big Mom

• Edward Newgate

• Gol D Roger

• Monkey D Garp

• Figarland Garling

• Shiki

• Captain John

• Saturn

• Rayleigh

• Gaban

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
En az yonkou derken yonkoudan güçlü kaç kişi var? görünene göre yok bile. İmu boş küme onu saymayalım.

Garp çöp Coby eğitmiş ama oğlunu 17 yaşına kadar hiç mi eğitmemiş. 2 sene luffy eğitim verse uçururdu. denizci olsa eğitim verirdi ama köye bırakmış diyelim. Dragon için öyle bir bahanesi de yok. babasının izinden gitmiş. Bak Kaido yanında duran Yamato taş gibi güçlü babasından dayak yemiş ama eğitim de almış. :d Dragon üvey mi yoksa.:d
Lafı dolandırmayalim. Dragon'un güç seviyesini ne bekliyorsun Selim? Ben en az Yonko diyorum. Yani Yonko'dan asagı olmaz en az denk seviyede olur hatta üstü bile olur.

Babası bebekken kaplan dövüyor. Oğlu 10 insan gücündeki canavarı dövüyor. Kendisi tüfeği olmasa şehit olacak. Kazıklanmış.
Luffy de seriye başladığı haliyle şu adaya düşse o da aynı şeyleri yaşardı lan. Baya şampiyonlar ligi. Canavar doğmuş kaido bile 17 yaşında kaçacak delik arıyor…

Luffy de seriye başladığı haliyle şu adaya düşse o da aynı şeyleri yaşardı lan. Baya şampiyonlar ligi. Canavar doğmuş kaido bile 17 yaşında kaçacak delik arıyor…
Da tüfeğe de sarılmıyor yani. Tüfeğe sarılmak çok insancıl bir tepki. Yoksa Marineford’a Luffy’nin çok üstünde bir durumdu. Çılgın atıyordu. Dragon’nun düz insan olması sıkıntı değil aksine bence derinlik katmış karaktere.

Da tüfeğe de sarılmıyor yani. Tüfeğe sarılmak çok insancıl bir tepki. Yoksa Marineford’a Luffy’nin çok üstünde bir durumdu. Çılgın atıyordu. Dragon’nun düz insan olması sıkıntı değil aksine bence derinlik katmış karaktere.
O biraz erliğini belli etmek için çizilmiş bence. Hala 2 tarafa da gidebilir durum. He belli ki canavar değil zaten de, tüfekten çıkarım yapmak doğru olmaz. Tsuru da gençliğinde tüfek tutuyordu mesela. Ben beckhman de öyle.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü