Balporsuğu
★★
Toei nin olsa olsa not defteri olur onda da her bölüm Nami ve Robin in göğüs ölçülerini büyütün yazar
Gaban'ın onlarca slashinden birini engelleyen Zoro için alev emojisi atan spoilercılar da var.
Engeller tabii. Daha geçen arc Luffy'nin neredeyse beni öldürecekti dediği, Kizaru'nun lazerini engelledi.Sanji engelleyebilir mi acaba aynısını? Belki ıslak rüyalarında engeller.
Engeller tabii. Daha geçen arc Luffy'nin neredeyse beni öldürecekti dediği, Kizaru'nun lazerini engelledi.
Ne alaka şimdi? Zoro onu engellemedi yönünü değiştirdi aynı şey değil. Zoro'nun gaban'ın slashini veya Sanji'nin Kizaru'nun lazerini engellemesi direk bir engellemeydi Zoro Hakai'nin yönünü değiştirdi. Toei herşeyde olduğu gibi bunuda abarttı ve Zoro'nun bilmem kaç saniye Hakai'yi tuttuğunu gösterdi halbuki direk gökyüzüne yönlendirmesi gerekiyordu. Ayrıca Zoro saldırıya direk maruz kalmadı 2'si en iyi yirmi birden meito sınıfı kılıçla saldırıya maruz kaldı. Direk bedenine gelmedi saldırı. Kılıçlar olmasaydı parçasını bulamazdın Zoro'nun. Peki ya Sanji bunu yapabilir mi? Bilmiyorum ama üzerinde zırh benzeri Zoro'nun kılıçları kadar dayanıklı bir şey varsa Zoro gibi saldırıyı saptırabilir.Big Mom ve Kaido'nun ortak saldırısını tutabilir mi?
Ne alaka şimdi? Zoro onu engellemedi yönünü değiştirdi aynı şey değil. Zoro'nun gaban'ın slashini veya Sanji'nin Kizaru'nun lazerini engellemesi direk bir engellemeydi Zoro Hakai'nin yönünü değiştirdi. Toei herşeyde olduğu gibi bunuda abarttı ve Zoro'nun bilmem kaç saniye Hakai'yi tuttuğunu gösterdi halbuki direk gökyüzüne yönlendirmesi gerekiyordu. Ayrıca Zoro saldırıya direk maruz kalmadı 2'si en iyi yirmi birden meito sınıfı kılıçla saldırıya maruz kaldı. Direk bedenine gelmedi saldırı. Kılıçlar olmasaydı parçasını bulamazdın Zoro'nun. Peki ya Sanji bunu yapabilir mi? Bilmiyorum ama üzerinde zırh benzeri Zoro'nun kılıçları kadar dayanıklı bir şey varsa Zoro gibi saldırıyı saptırabilir.
Ben zaten engeller miydi? diye sormadım. Tutabilir miydi? diye sordum. Sanji onu rüyasında bile tutamaz. Yok kılıçla engellemiş falan hikaye. Haki işi bu haki. Sanji'de onu tutacak haki olsaydı zaten Çatı Beşlisi değil, Çatı Altılısı olurdu. Hakai'yi bilmem kaç saniye tutuyor mangada da zaten. Animeye özel bir durum değil. Zoro'nun engellediği slashe yetişemez bile Sanji geçeceksiniz onu, o slashi engellemeye çalışsa Vergo'daki gibi bacağı çatlardı.
Hayır hayır Sanji kendi vücuduyla engel oldu hayır......![]()
Vegapunk’un botları sağlammış.
Not ettim bunu...![]()
Vegapunk’un botları sağlammış.
Mangada nerede kaç saniye tutyor hakaiyi. Öyle bir sahne yok.Ben zaten engeller miydi? diye sormadım. Tutabilir miydi? diye sordum. Sanji onu rüyasında bile tutamaz. Yok kılıçla engellemiş falan hikaye. Haki işi bu haki. Sanji'de onu tutacak haki olsaydı zaten Çatı Beşlisi değil, Çatı Altılısı olurdu. Hakai'yi bilmem kaç saniye tutuyor mangada da zaten. Animeye özel bir durum değil. Zoro'nun engellediği slashe yetişemez bile Sanji geçeceksiniz onu, o slashi engellemeye çalışsa Vergo'daki gibi bacağı çatlardı.