Tartışma Toei Ajandaya mı Sahip?

Toei Ajandaya mı Sahip?

• Kullanılan toplam oy
    21
Big Mom ve Kaido'nun ortak saldırısını tutabilir mi?
Ne alaka şimdi? Zoro onu engellemedi yönünü değiştirdi aynı şey değil. Zoro'nun gaban'ın slashini veya Sanji'nin Kizaru'nun lazerini engellemesi direk bir engellemeydi Zoro Hakai'nin yönünü değiştirdi. Toei herşeyde olduğu gibi bunuda abarttı ve Zoro'nun bilmem kaç saniye Hakai'yi tuttuğunu gösterdi halbuki direk gökyüzüne yönlendirmesi gerekiyordu. Ayrıca Zoro saldırıya direk maruz kalmadı 2'si en iyi yirmi birden meito sınıfı kılıçla saldırıya maruz kaldı. Direk bedenine gelmedi saldırı. Kılıçlar olmasaydı parçasını bulamazdın Zoro'nun. Peki ya Sanji bunu yapabilir mi? Bilmiyorum ama üzerinde zırh benzeri Zoro'nun kılıçları kadar dayanıklı bir şey varsa Zoro gibi saldırıyı saptırabilir.

• Haha
Tepkiler: Yubashiri Vinsmoke
Ne alaka şimdi? Zoro onu engellemedi yönünü değiştirdi aynı şey değil. Zoro'nun gaban'ın slashini veya Sanji'nin Kizaru'nun lazerini engellemesi direk bir engellemeydi Zoro Hakai'nin yönünü değiştirdi. Toei herşeyde olduğu gibi bunuda abarttı ve Zoro'nun bilmem kaç saniye Hakai'yi tuttuğunu gösterdi halbuki direk gökyüzüne yönlendirmesi gerekiyordu. Ayrıca Zoro saldırıya direk maruz kalmadı 2'si en iyi yirmi birden meito sınıfı kılıçla saldırıya maruz kaldı. Direk bedenine gelmedi saldırı. Kılıçlar olmasaydı parçasını bulamazdın Zoro'nun. Peki ya Sanji bunu yapabilir mi? Bilmiyorum ama üzerinde zırh benzeri Zoro'nun kılıçları kadar dayanıklı bir şey varsa Zoro gibi saldırıyı saptırabilir.

Ben zaten engeller miydi? diye sormadım. Tutabilir miydi? diye sordum. Sanji onu rüyasında bile tutamaz. Yok kılıçla engellemiş falan hikaye. Haki işi bu haki. Sanji'de onu tutacak haki olsaydı zaten Çatı Beşlisi değil, Çatı Altılısı olurdu. Hakai'yi bilmem kaç saniye tutuyor mangada da zaten. Animeye özel bir durum değil. Zoro'nun engellediği slashe yetişemez bile Sanji geçeceksiniz onu, o slashi engellemeye çalışsa Vergo'daki gibi bacağı çatlardı.

• Haha
Tepkiler: Excessum
Ben zaten engeller miydi? diye sormadım. Tutabilir miydi? diye sordum. Sanji onu rüyasında bile tutamaz. Yok kılıçla engellemiş falan hikaye. Haki işi bu haki. Sanji'de onu tutacak haki olsaydı zaten Çatı Beşlisi değil, Çatı Altılısı olurdu. Hakai'yi bilmem kaç saniye tutuyor mangada da zaten. Animeye özel bir durum değil. Zoro'nun engellediği slashe yetişemez bile Sanji geçeceksiniz onu, o slashi engellemeye çalışsa Vergo'daki gibi bacağı çatlardı.
images

Vegapunk’un botları sağlammış.

• Haha
Tepkiler: Yubashiri Vinsmoke
Mangada nerede kaç saniye tutyor hakaiyi. Öyle bir sahne yok.
Bu işi gayette kılıçlar sayesinde yaptı. Yine söylüyorum kılıçlar olmasaydı parçası bulunamazdı. Bu arada haklısın Sanji hakai'ye yetişemez ama Kizaru'nun ışık hızındaki lazerine geriden gelip yetişebilir. Bariz ortada ki Sanji, Zoro'dan çok daha hızlı bir karakter. Vergo olayında ise o zaman daha Germa güçlerine sahip değildi. Şu an öncekine göre kıyaslanmayacak derecede çok daha dayanıklı bir kaakter. Zaten Egghead'de bir çok kete yaralandı ama banamısın demedi. Dakikasında ayağa kalktı. Sanji'de o saldırıyı saptırabilir imkansız değil.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü