Spoiler 1154: Ölemiyorum Bile

Bölüm Nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    40
Garp gavat olmadığını Coby'i kurtararak kanıtladı. Garp'ın gavatlığının düşeli yıllar oluyor. Dragon'nun gavatlığı 20 küsur yıldır duruyor.
Kendine emaneti, evladı gibi gördüğü adamı delerlerken nerdeydin derler adama. Göründeki kıllar ağarıp ölmesine az kalınca mı aklı başına geldi alagavvvatın. Neyse. Tiçe gavat demem tamamen şıllıklığından. Yoksa severim tiçi. Adamın olduğu bölümler hep iyi.

• Like
Tepkiler: Yubashiri Vinsmoke
  • Wow
Tepkiler: William Cutting
  • İmza
Tepkiler: Yubashiri Vinsmoke
Herald'in kaçırıldığını düşündüğü galley la çalışanları büyük ihtimal plutonun önceki sahipleriydi "don" kavramını burada görebiliriz,belki bir kaç kişinin daha op tarihindeki yerini öğreniriz.

Hükümetin gecko moriayi daha doğrusu kage kage'yi istemesinin sebebini antik veya sıradan devlerin içine kutsal sovalyelerin yada impel down korsanlarinin? golgelerini koymak için istedigini dusunuyorum biraz saçma ama bu ciddi ciddi konuştuğumuz bir konu haline geldi.Antik bir devin içindeki shamrock'u hayal edin.d

• Like
Tepkiler: ErsiN.
Herald'in kaçırıldığını düşündüğü galley la çalışanları büyük ihtimal plutonun önceki sahipleriydi "don" kavramını burada görebiliriz,belki bir kaç kişinin daha op tarihindeki yerini öğreniriz.

Hükümetin gecko moriayi daha doğrusu kage kage'yi istemesinin sebebini antik veya sıradan devlerin içine kutsal sovalyelerin yada impel down korsanlarinin? golgelerini koymak için istedigini dusunuyorum biraz saçma ama bu ciddi ciddi konuştuğumuz bir konu haline geldi.Antik bir devin içindeki shamrock'u hayal edin.d
olabilir. Moria'nın şuan ki akıbetini de merak ediyorum ne oldu acaba :D

• Like
Tepkiler: soytarı

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü