Spoiler 1154: Ölemiyorum Bile

Bölüm Nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    43
Xebec, Reverie’de ne arıyordu? Bir amirale nasıl o kadar yaklaştı? Sonradan topukladıysa amacı neydi? Büyük ihtimal denizci ya da bir krallık askeri falandı. Amiral’i de boşluğa getirip indirdi ve meyve veya önemli bir şey çaldı.
Bence de bu tarz bi sey olmustur, zaten amiraller mary geoise zarar gormesin diye tam güç dovusemiyorlar. Nam yapmamış birinden bu tarz bi etki beklemiyodur

• Like
Tepkiler: Montana
Resmi çeviri pek de bir şey katmadı, olayın fbsini görmeden nasıl gerçekleştiğini anlayamayız

Wg'ye bağlı bir krallığın başında mıydı acaba🤔doff'un olmak isteyip olamadığı kişi olmuş ✍️

WB, Kaido, Big Mom ve Shiki gibi isimleri peşine takmış biri olmasa amirale kesin arkadan saldırmış derdim ama bu kadar güçlü karakteei emrine almış olması düşündürüyor.

• Like
Tepkiler: Invictus Vol. 3
WB, Kaido, Big Mom ve Shiki gibi isimleri peşine takmış biri olmasa amirale kesin arkadan saldırmış derdim ama bu kadar güçlü karakteei emrine almış olması düşündürüyor.
Teach in sinsiliği de vardır bunda, gücünden şüphe edemeyiz gibi ama bu beklenmedik bi saldırı yapmayacağı anlamına gelmiyo

Tüm ekibi beraberinde öldürmüş.
GvwDHtzWcAI85LA

Utanır mısınız? Erkan12 reis hesap sorarken sapına kadar haklıymış. Son VIZ bükücü.

Teach in sinsiliği de vardır bunda, gücünden şüphe edemeyiz gibi ama bu beklenmedik bi saldırı yapmayacağı anlamına gelmiyo
Hem sinsi hem de çok güçlüyse sıkıntı. Tanıtım panelinde Oda biraz ballandıra ballandıra anlatmıştır bence amiral olayını. O yüzden TCB çevirisi benim aklıma daha çok yattı.

• Like
Tepkiler: İnari
Teach’de babası gibi otoriter adam. İmpel Down kaçkınlarını kediye çevirdi. Gıkını çıkaramıyorlar mesela. Her istediğini yaptırıyor adamlara.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü