Spoiler 1154: Ölemiyorum Bile

Bölüm Nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    38
WB bakmıştır herif zargana gibi, "Zaten Allah vurmuş, bir de ben vurmayayım." deyip kendini tutmuştur. Xebec'in de sakat bir yeteneği varsa WB kendini birdenbire tuzluk olarak bulmuştur. Ama delikanlı olduğundan sözünde durmuş, Xebec'in kaptanlığını kabul etmiştir. Aksi takdirde Baba'nın dayak yemesini kaldıramam. Yakarım kendimi, yakarım.
yani God Valley'e geldiklerin de Xebec'e atıp tutuyordu Beyazsakal. çok öyle saygı duyup her dediğini yaptıklarını zannetmiyorum. Beyazsakal hatta gözünün önün de tutmak için bile katılmış olabilir. Adam tehlikeli ne de olsa. Big mom'da aynı şekil de çok fazla güvenmiyor Xebec'e hepsinin muhtemelen bir hedefi var ve Xebec ile birlikte daha rahat hareket ederiz kafasındalar gibi geldi bana.

Shiki normalde başka birisinin emri altına girmeyecek birisi fakat Rocksun illa ki bir iyiliği dokunmuştur ona, Zoro ve Shiryu da o tarz tipler fakat Luffy ile Teacha katıldılar. Xebec birde Shikiyi kendisinin adamı yapabilecek etkiye sahip. Wbnin katılması garip. Xebec Roger-Garp-Wb-Shiki-Big Mom hepsinden bariz daha büyük yaş olarak o sebeple de o kadar adamı etrafında toplayabildi bence.

• Like
Tepkiler: Montana
yani God Valley'e geldiklerin de Xebec'e atıp tutuyordu Beyazsakal. çok öyle saygı duyup her dediğini yaptıklarını zannetmiyorum. Beyazsakal hatta gözünün önün de tutmak için bile katılmış olabilir. Adam tehlikeli ne de olsa. Big mom'da aynı şekil de çok fazla güvenmiyor Xebec'e hepsinin muhtemelen bir hedefi var ve Xebec ile birlikte daha rahat hareket ederiz kafasındalar gibi geldi bana.
WB o tarz bir maksat gütmüş olabilir. Aile isteyen kişinin böyle bir gruba dâhil olması anlamsız. Bunlar insanı aileden soğutur.

• Like
Tepkiler: ErsiN.
Shiki normalde başka birisinin emri altına girmeyecek birisi fakat Rocksun illa ki bir iyiliği dokunmuştur ona, Zoro ve Shiryu da o tarz tipler fakat Luffy ile Teacha katıldılar. Xebec birde Shikiyi kendisinin adamı yapabilecek etkiye sahip. Wbnin katılması garip. Xebec Roger-Garp-Wb-Shiki-Big Mom hepsinden bariz daha büyük yaş olarak o sebeple de o kadar adamı etrafında toplayabildi bence.
Davy back savaşları harici her senaryo bana uyar.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü