Spoiler 1156 Tahminler ve İpuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kuroro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mihawk vs shanks nasıl olmuştur sence? Kimisi shanks mihawkla tekrar karşılaşmamak için kol verdi diyor.
Mihawk shanksla kapisirken ne kullandigini soylemiyor. Zoro gibi bunu da rezil ettiyse bu da iste gidip kolunu vermis. Deniz Canavarina kol veren adamdan ne bekleyeceksin. Ana kuzu mehhh ashjdklsadhjaks

Mihawk'da benim babam İmu diyormuş öyle duyumlar var.
Onlarin arasindaki bagi ben de cok merak ediyorum. Zaten seride toplam 20 karakter kaldi hepsi birbirinin akrabasi mubarek. En kotu birisi emmoglu cikiyor.

Bu ne Kuroro korkusu karsim yaaa. Biktik su forum adminlerinden vallaa.

Renkli nick verdikten sonra fikir belirtirken sana sunu yapiyor kesin;

İyice meraklandık, WB bölümü geldiğini çok belli etti.
Şu gifle Beyazsakalın alaka:
images

Garling’in hanım bu. Newgate’e iş atıyor.
Hiçbir kadın Newgate'e iş atmaz çünkü gördükleri anda anlıyorlar... Hayatının başından sonuna kadar yalnız bir erkek neden acaba? Kaido çocuk yapmış, Xebec çocuk yapmış. Garp çocuk yapmış. Roger çocuk yapmış. Garlic çocuk yapmış. Fakat Edward yapmamış. Kadınlarla ne alıp veremediği vardı acaba :censored:

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü