Yubashiri Vinsmoke
★★★★★
Bunun doğruluğunu ispatlamamız için yapabileceğimiz tek bir şey var. Vista'yı çağıracağız ve Imu'ya saldırtacağız. Erteleme gelirse bil ki Mihawk, Imu'nun evladıdır.Mihawk'da benim babam İmu diyormuş öyle duyumlar var.
Bunun doğruluğunu ispatlamamız için yapabileceğimiz tek bir şey var. Vista'yı çağıracağız ve Imu'ya saldırtacağız. Erteleme gelirse bil ki Mihawk, Imu'nun evladıdır.Mihawk'da benim babam İmu diyormuş öyle duyumlar var.
Mihawk shanksla kapisirken ne kullandigini soylemiyor. Zoro gibi bunu da rezil ettiyse bu da iste gidip kolunu vermis. Deniz Canavarina kol veren adamdan ne bekleyeceksin. Ana kuzu mehhh ashjdklsadhjaksMihawk vs shanks nasıl olmuştur sence? Kimisi shanks mihawkla tekrar karşılaşmamak için kol verdi diyor.
Onlarin arasindaki bagi ben de cok merak ediyorum. Zaten seride toplam 20 karakter kaldi hepsi birbirinin akrabasi mubarek. En kotu birisi emmoglu cikiyor.Mihawk'da benim babam İmu diyormuş öyle duyumlar var.
Bu ne Kuroro korkusu karsim yaaa. Biktik su forum adminlerinden vallaa.
Şu gifle Beyazsakalın alaka:
İyice meraklandık, WB bölümü geldiğini çok belli etti.
Garling’in hanım bu. Newgate’e iş atıyor.
İyice meraklandık, WB bölümü geldiğini çok belli etti.
Garling’in hanım bu. Newgate’e iş atıyor.
Hiçbir kadın Newgate'e iş atmaz çünkü gördükleri anda anlıyorlar... Hayatının başından sonuna kadar yalnız bir erkek neden acaba? Kaido çocuk yapmış, Xebec çocuk yapmış. Garp çocuk yapmış. Roger çocuk yapmış. Garlic çocuk yapmış. Fakat Edward yapmamış. Kadınlarla ne alıp veremediği vardı acabaGarling’in hanım bu. Newgate’e iş atıyor.