Spoiler 1156 Tahminler ve İpuçları

Harald in ölümü, lokiyle shanks karşılaşması derken birkaç bölümü daha var herhalde fbnin

• Like
Tepkiler: Whitebear D
Loki kral hakisine doğru düzgün hakim değildi muhtemelen, shanks ağabey ağzına ağzına vurmuştur
Shanks zaten ya haki kullanmasını bilmeyen çocuklara ya da haki kullanamayan yaşlılara vuruyor. Herifin sözde savaşlarının görüntüsü de yok. Büyük ihtimal güçlü olanları da benim babam Garling diyip korkutuyor. Tam şarlatan herif yaov :ROFLMAO:

Shanks zaten ya haki kullanmasını bilmeyen çocuklara ya da haki kullanamayan yaşlılara vuruyor. Herifin sözde savaşlarının görüntüsü de yok. Büyük ihtimal güçlü olanları da benim babam Garling diyip korkutuyor. Tam şarlatan herif yaov :ROFLMAO:
Mihawk vs shanks nasıl olmuştur sence? Kimisi shanks mihawkla tekrar karşılaşmamak için kol verdi diyor.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü