Çorumlu birinin one piece spoiler sağlayıcısı olması ne kadar garip ahahaha
Kimse bir şey yapamamıştır WB'ye. Hele Ray'den imkansız. Adam akıllı dövüşüp Rocks yenilince geri çekilmiştir. Ayrıca 2v1 attığını duyunca muhtemelen büyük bir çoğunluğun daha çok canı sıkılırValla orasını ben bilemem. Garling veya Ray Wb'yi tokatlamış belli ki. Hangisi daha az canını sıkar sen seç reis. Garling canımı daha az sıkar diyorsan güzel. Ray dersen de anlaşılabilir.![]()
Türk olmasına mı şaşırdın? Yoksa Çorumlu olmasına mı şaşırdın? Mesela Sivaslıyım deseydi şaşırtmazdım ben.Bu bilgi Elijah Wood'un Selda Bağcan fanlığından daha çok şaşırttı beni @Yubashiri Vinsmoke
Kimse bir şey yapamamıştır vs'ye. Hele Ray'den imkansız Adam akıllı dövüşüp Rocks yenilince geri çekilmiştir. Ayrıca 2 v1 attığını duyunca mugtemeken büyük bir çoğunluğun daha çok canı sıkılır
Roger'la dövüştüğü sırada o yara izi gözükmüyor.Türk olmasına mı şaşırdın? Yoksa Çorumlu olmasına mı şaşırdın? Mesela Sivaslıyım deseydi şaşırtmazdım ben.
Peki neden Shanks'ı gördüğünde o yara sızlıyor?![]()
Oda dikkat etmemistirRoger'la dövüştüğü sırada o yara izi gözükmüyor.
Ne olduysa Tanrı Vadisi'nden sonra olmuş![]()
Çorum detayını beklemiyordum.Türk olmasına mı şaşırdın? Yoksa Çorumlu olmasına mı şaşırdın? Mesela Sivaslıyım deseydi şaşırtmazdım ben.
Peki neden Shanks'ı gördüğünde o yara sızlıyor?![]()
O yara üzerinde çok durdu. Shanks'ı gördüğünde o yaradan bahsetti. Atlamaz öyle bir detayoOda dikkat etmemistir