Spoiler 1156 Tahminler ve İpuçları

Valla orasını ben bilemem. Garling veya Ray Wb'yi tokatlamış belli ki. Hangisi daha az canını sıkar sen seç reis. Garling canımı daha az sıkar diyorsan güzel. Ray dersen de anlaşılabilir. :ROFLMAO:
Kimse bir şey yapamamıştır WB'ye. Hele Ray'den imkansız. Adam akıllı dövüşüp Rocks yenilince geri çekilmiştir. Ayrıca 2v1 attığını duyunca muhtemelen büyük bir çoğunluğun daha çok canı sıkılır

Son düzenleme:
  • Like
Tepkiler: KazumaKiryu0
Bu bilgi Elijah Wood'un Selda Bağcan fanlığından daha çok şaşırttı beni @Yubashiri Vinsmoke
Türk olmasına mı şaşırdın? Yoksa Çorumlu olmasına mı şaşırdın? Mesela Sivaslıyım deseydi şaşırtmazdım ben.

Kimse bir şey yapamamıştır vs'ye. Hele Ray'den imkansız Adam akıllı dövüşüp Rocks yenilince geri çekilmiştir. Ayrıca 2 v1 attığını duyunca mugtemeken büyük bir çoğunluğun daha çok canı sıkılır

Peki neden Shanks'ı gördüğünde o yara sızlıyor? ;)

• Like
Türk olmasına mı şaşırdın? Yoksa Çorumlu olmasına mı şaşırdın? Mesela Sivaslıyım deseydi şaşırtmazdım ben.

Peki neden Shanks'ı gördüğünde o yara sızlıyor? ;)
Roger'la dövüştüğü sırada o yara izi gözükmüyor.
X885sK.jpg
Ne olduysa Tanrı Vadisi'nden sonra olmuş

• Like
bölüm de her şey var sanırım aksiyon anlamın da özellikle Roger Xebec. redon bir sürü şey attı :D. bu bölüm baya aksiyon dolu olacak gibi.

• Like

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü