Spoiler 1157 Spoiler Yorum Konusu

Law rakibini güzelliği ile etkisiz hale getirip yapmıyor. Ki Law bu konuda Karasakal'a adil şekilde yenen her şeyi alır diyor. Nami tehlikeli olsa da kendini böyle tehlikeli yere atacağını sanmıyorum. Kimseyi de köpek edecek kişiliğini de gördük mü pek hatırlamıyorum. Shakky ise en tehlikeli insanların bulunduğu adaya gidiyor ve burada bar açıyor. Seride dini imanı para olan Nami en fazla savaş sonu düşenleri toplamakla geçiniyor.
Ben onu genel anlamda söyledim de güzelliği ile yeniyor zaten erkekleri. Nami'de öyle olsa bu durumu çok iyi kullanırdı. Sen Nami'nin tilki zekasını hafife alma bence

• Like
Tepkiler: yumekosai
GyJBG-MXEAAzCPL

En azından Sanji gibi değilmiş. Bakkin'den nasıl tiksiniyor ahahaha

Onun gibi hiçbiri değil zaten. Furry falan fark etmiyor ona, tam bir panseksüel.

• Like
Tepkiler: Aiden
Tipiyle övünülen karakterlerin hallerine bak bi kadın gördüler her tarafları ayrı oynuyor ağırlık felan kalmadı. 😏🫢

• Haha
Tepkiler: Ölüm Cerrahı
Ben onu genel anlamda söyledim de güzelliği ile yeniyor zaten erkekleri. Nami'de öyle olsa bu durumu çok iyi kullanırdı. Sen Nami'nin tilki zekasını hafife alma bence
Maalesef Nami'ye WorstGen'den Drake dışında ilgi duyan olmaz. Eskiler uçkuruna düşkün. Teach de Hancock'a zaafiyetini bilip ona göre aksiyon alıyor

Maalesef Nami'ye WorstGen'den Drake dışında ilgi duyan olmaz. Eskiler uçkuruna düşkün. Teach de Hancock'a zaafiyetini bilip ona göre aksiyon alıyor
Benim öyle bir iddiam olmadı zaten ya. Buradan çıktı konu. Shakky yerinde Nami olsa ya da Shakky'nin kişiliği Nami gibi olsa beter ederdi hepsini
Roger-WB-Xebec dua etsin, Shakky'nin kişiliği Nami gibi değil. Yoksa bu adamları böyle de görebilirdik

images

• Like
Tepkiler: Aiden

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü