Spoiler 1159: Kader Adası

Bölüm nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    30
Ginnye önce kocasının gitmesi lazım o bile gitmiyor lan.

Ayrıca wb aile istiyorum diyor burda burdaki rocks tayfasıdır heralde. 5 yılda 1 tayfa değiştirmiyorsa wb

0576-012.png
Davy back savaşına girip, kaybettikleri tayfa olabilir bu.

• Like
Tepkiler: Mercury
Coby onun yaşındayken Akainu'ya hayatının postasını koydu.
Dragon da devamında bir şeyler yapacaktır illa ki de şu anlık God Valley Dragon = Marineford Coby gibi.
Fan kitlesindeki Coby nefretini hiç bir zaman anlamlandıramadım. Daha azını yapan Dragon bile şimdiden ilah ilan edildi.

Dragon da devamında bir şeyler yapacaktır illa ki de şu anlık God Valley Dragon = Marineford Coby gibi.
Fan kitlesindeki Coby nefretini hiç bir zaman anlamlandıramadım. Daha azını yapan Dragon bile şimdiden ilah ilan edildi.
Dragon'nun pek bi şey yapabileceğini sanmıyorum şu an hikaye içerisinde. Çok fazla top karakter var. Ha muhtemelen Iva ve Kuma'yla burada tanışacak.

Coby, Dragon-Garp ikilisinden daha iyi. Nefret anlamsız. Çocuk darbe yapmaya hazırlanıyor Denizcilere daha ne yapsın.

• Like
Tepkiler: Montana
Dragon'nun pek bi şey yapabileceğini sanmıyorum şu an hikaye içerisinde. Çok fazla top karakter var. Ha muhtemelen Iva ve Kuma'yla burada tanışacak.

Coby, Dragon-Garp ikilisinden daha iyi. Nefret anlamsız. Çocuk darbe yapmaya hazırlanıyor Denizcilere daha ne yapsın.
Ne darbesi lan ahahahaha. Adam sistemi içerden düzeltebileceğini sanan bir saf. Garp fişteklemştir bunu ''bırakma denizcileri hallederiz'' falan diye

• Haha
Tepkiler: Skywalker
''Amiral çıksa ne sarsılır herkes'' lafını nasıl öyle anladın lan sen? Garp gibisin valla bazı konularda slkdhfklshdf

Adam cadetken seninkinden daha çok sorgulayıcı sen onun acısını çıkar önce içinden ahahaha
Ya lafı dolandırma hiç, açık açık amiral bekliyordun adamı Kaido'nun yaşıyla kıyaslayıp. Rüyanda Kaido bile bu yaşta böyle önemliyse Dragon ne biçimdir hee diye dönmediysen gel inkar et bilelim sdjhfgkdgdsg

Amiral olmadan bu meselelere reaksiyon göstermesi karaktere + yazar la:d Kör sağır dilsizi oynayacak onursuzluğu gösterememiş işte. Erkenden jacketini alıp varmış gitmiş yoluna.
Amiral olmadan reaksiyon göstermek çok acayip bir şey mi ki. Koby daha denizci bile olmadan reaksiyon gösteriyordu. Ohara'daki askerler de sorguluyordu. Gözünün önünde dönen ve eğitimini aldığı şeye ters giden bir şey görünce birinin sorgulaması niye tuhaf olsun.

Bu olay zate Dragon için bir dönüm noktası hükumete karşı mücadele etme kararı için. Buradan itibaren içine kurt düşüyor ve bir zaman sonra da Denizciliği bırakıp farklı amaçlara yöneliyor. Yani tam bu noktada isyan bayrağı çekmiş muamelesi yapıyorsunuz :d

• Like
Tepkiler: Chibi Şeytan

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü