Spoiler 1160: Tanrı Vadisi Olayı

Bölüm nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    29
Luffy'nin jenerasyonu en kötü nesil ünvanını hak ediyor. Xebec'e saygı duymakla beraber prime halinde indirdiği en güçlü adam bir amiral ki kolayca yenildiğine göre çok güçlü birisi de değildi.

Kid-Luffy-Law ittifakı primelarında olmamalarına rağmen Rocks'u geçebilir denilen Kaido+Big Mom ittifakını indirdiler. Luffy gene prime haline yakın bir hale geldi ama diğer ikisi çok uzaktı.

Karasakal zaten malum, iki senede Rocks'un 10-20 senede kurduğu bir teşkilatlanmayı kurabildi.

Bu neslin prime hali eski nesil korsanları çok rahat geçer.
Kaido çatıda envai çeşit adamla kapıştı. Luffy Kaido'yu teke tekte yenmedi hatta adam Luffy'i öldürdü. Nika meyvesi olmasa şu an hikaye çoktan bitmişti. Adam o kadar güçlü ki kimse Wano'ya adım atmayı bile düşünmüyor. Big mom da keza 1vs1de kaybetmedi. Big Mom düşene kadar bomba gibi birçok şeyin de etkisi oldu. Law'ın açtığı yarık bombalar olmadan bi yere kadar devam ederdi bence.

Karasakal'ın de tayfayı hızlı toplaması kadar normal bir şey yok. Ki Impel Down olayı resmen kucağına düştü. Rocks ve Roger'ın zamanlarında korsanlar sadece korsan olarak takılıyordu. Kimse One Piece gibi hazinenin de peşinde değildi. Zaten Roger'ın ölümü Büyük Korsan Çağını başlattığı için fark yaratıyor ve bu sayede birçok kişiye denk geliyorsun.

En kötü nesilde Zoro ve Killer'ı saymazsan diğer hepsi sadece 100 milyon beri'yi geçmiş kaptanlar. Rocks'un tayfası tek başına En kötü Nesil ki zaten Big Mom falan çocukken 500K ödül almış birisi. O tayfanın en kötü ödülü 2m'den başlıyordur. Roger tayfasında da 1m altı adam olduğunu düşünmüyorum.

En kötü nesildeki diğer tayfa üyelerine bakıyorsun hiçbiri adam etmez. Hazır şapkalarda 1 milyon üstü 4 kişi olmasına rağmen Luffy hariç diğer üçünün haki kullanımı bile yetersiz. Zırhlanma hakisini kafalarına göre kullanıyorlar.

Rocks şu dönemde olsa tek başına en kötü nesilin yarısını harcardı. Ama şu anki En kötü Nesilin en güçlüsü Luffy desen Rocks tayfasından kimi yenebilecekti ki ?

• İmza
Tepkiler: kekomancer
Sen bu utançla nasıl yaşayacaksın @Kuroro ? Bana sormuştun ya Dragon mu Shanks mı diye. Al sana cevap ! Dragon demesem Shanks yoktu.

zGp0Tnv.png
Nasıl yoktu ya? Shamrock'a mis gibi bakmış aslan gibi evlat yetiştirmiş işte adam.

• Haha
Tepkiler: Azo Feyfa
Bu Dragon, timi yaptıkları yüzünden öldürülmesin diye kendini bi şekilde Tanrı Vadisi'nde ölmüş gösterecek gibi geliyor. Devrim Ordusu'nu kurduğunda falan ortaya çıkmıştır yaşadığı.

Bu Dragon, timi yaptıkları yüzünden öldürülmesin diye kendini bi şekilde Tanrı Vadisi'nde ölmüş gösterecek gibi geliyor. Devrim Ordusu'nu kurduğunda falan ortaya çıkmıştır yaşadığı.
Saka'nın yanıklığının cevabı eksik kalıyor bu durumda.

• Like
Tepkiler: Kuroro
Kaido çatıda envai çeşit adamla kapıştı. Luffy Kaido'yu teke tekte yenmedi hatta adam Luffy'i öldürdü. Nika meyvesi olmasa şu an hikaye çoktan bitmişti. Adam o kadar güçlü ki kimse Wano'ya adım atmayı bile düşünmüyor. Big mom da keza 1vs1de kaybetmedi. Big Mom düşene kadar bomba gibi birçok şeyin de etkisi oldu. Law'ın açtığı yarık bombalar olmadan bi yere kadar devam ederdi bence.

Karasakal'ın de tayfayı hızlı toplaması kadar normal bir şey yok. Ki Impel Down olayı resmen kucağına düştü. Rocks ve Roger'ın zamanlarında korsanlar sadece korsan olarak takılıyordu. Kimse One Piece gibi hazinenin de peşinde değildi. Zaten Roger'ın ölümü Büyük Korsan Çağını başlattığı için fark yaratıyor ve bu sayede birçok kişiye denk geliyorsun.

En kötü nesilde Zoro ve Killer'ı saymazsan diğer hepsi sadece 100 milyon beri'yi geçmiş kaptanlar. Rocks'un tayfası tek başına En kötü Nesil ki zaten Big Mom falan çocukken 500K ödül almış birisi. O tayfanın en kötü ödülü 2m'den başlıyordur. Roger tayfasında da 1m altı adam olduğunu düşünmüyorum.

En kötü nesildeki diğer tayfa üyelerine bakıyorsun hiçbiri adam etmez. Hazır şapkalarda 1 milyon üstü 4 kişi olmasına rağmen Luffy hariç diğer üçünün haki kullanımı bile yetersiz. Zırhlanma hakisini kafalarına göre kullanıyorlar.

Rocks şu dönemde olsa tek başına en kötü nesilin yarısını harcardı. Ama şu anki En kötü Nesilin en güçlüsü Luffy desen Rocks tayfasından kimi yenebilecekti ki ?
Sonuç odaklı bakıyorum şuan sebeplere takılmıyorum. Zoro mesela Shanks'dan çok daha gençken onun 30'a yakın yaşında aldığı kafa ödülünü aldı. Bunlar çok genç adamlar ve daha da icraat yapacaklar. En kötü nesil eskileri rahatlıkla sürklase edecek.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü