Vegapunk
★★★★
-
Vitrin konusu
Zoro'nun sebebi yine aynı ki. One Piece'i kovalıyor olmasından ötürü. Shanks daha Wano sonuna kadar One Piece'i ağzına almıyor bile. Bizim tayfa sürekli birileriyle çarpışıyor ve neticesinde ödülü ister istemez artıyor. 2 yılın ardından toplasan 2-3 ay geçtiği için tehlikeli görülüyorlar ve bu yüzden ödülleri artıyor. Daha uzun bir zamana yayılsa ödülleri bu kadar hızlı artmazdı. Bu Luffy için de geçerli. Kek adası sonrası 1 yıl geçip Kaido ile karşılaşsa yine bu kadar hızlı artmazdı. Şu an iki yonkou arka arkaya düştüğü için ödüller fırladı.Sonuç odaklı bakıyorum şuan sebeplere takılmıyorum. Zoro mesela Shanks'dan çok daha gençken onun 30'a yakın yaşında aldığı kafa ödülünü aldı. Bunlar çok genç adamlar ve daha da icraat yapacaklar. En kötü nesil eskileri rahatlıkla sürklase edecek.
Ben kendi hatırladığım kadarıyla bir seride önceki neslin geçildiğini hatırlamıyorum. Şu an senin avatardaki Madara'yı geçen kaç Naruto karakteri var ? Adamın kendisi 5 kage ile karşılaşıp onların ne kadar zayıf olduğunu vurguluyor. Seride Naruto ve Sasuke harici adam yok gibi bir şey kalıyor geriye. One Piece için de zaten Oda birçok en kötü nesil üyelerini sildi gibi bir şey oldu. Tayfada birkaç kişi güçlü olacak ki yine eski nesille karşılaştırılamaz.