VS Akainu&Aokji vs Kaido&Big Mom

Hnagi taraf kazanır?

• Akainu&Aokiji

• Kaido&Big Mom

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Kaido serinin zirve güçlerinden birisi bence. Sırasıyla 9 kın+ çatı beşlisi+luffy vol. 1+ yamato+luffy vol.2+nika ile dövüştü ve tüm bunları yaparken adayı taşıyordu ve ona rağmen saldırıya kafa atmasa veya en başından ciddi bir şekilde savaşsa kazanma ihtimali hiç de yabana atılabilir bir oran değil. Bu gibi etkenlerden dolayı kaidosu olan kazanır diyorum

Kaido'nun abartıldığını düşünüyorum. Ne karakter olarak bana dokundu ne de güç olarak. Lucci bile Nika'nın karşısında daha fazla varlık gösterdi. Kaido apışım kalmıştı. Ki Lucci dediğimiz adam şu şartlarda şaka gibi bi şey. Hayır yani Kaido'nun yanına Big Mom koyulmuş. Big Mom dediğimiz kadını yenmek için gelişmiş haki bilmeye gerek bile yok. İki sağlam uyanış yetti. Saka ve Kuzan uyanış açsa ortalığını cehenneme çevirir. Bu adamların tek olayı da Logia değil. Kuzan sayesinde gördük. Kuzan öyle yumruk attığı halde Saka'yı yenememiş. Kim bilir Saka neler yapabiliyor? Kuzan teke tekte çok rahat Linlin'i alır. Alamaz diyorsanız çok ayıp ediyorsunuz. Kuzan ve Saka, Kaido'yu ortaya alsa gerisi çocuk oyuncağı zaten.

Son düzenleme:
  • İmza
Tepkiler: Mewtwo

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü