VS Akainu&Aokji vs Kaido&Big Mom

Hnagi taraf kazanır?

• Akainu&Aokiji

• Kaido&Big Mom

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Kaido serinin zirve güçlerinden birisi bence. Sırasıyla 9 kın+ çatı beşlisi+luffy vol. 1+ yamato+luffy vol.2+nika ile dövüştü ve tüm bunları yaparken adayı taşıyordu ve ona rağmen saldırıya kafa atmasa veya en başından ciddi bir şekilde savaşsa kazanma ihtimali hiç de yabana atılabilir bir oran değil. Bu gibi etkenlerden dolayı kaidosu olan kazanır diyorum

Kaido'nun abartıldığını düşünüyorum. Ne karakter olarak bana dokundu ne de güç olarak. Lucci bile Nika'nın karşısında daha fazla varlık gösterdi. Kaido apışım kalmıştı. Ki Lucci dediğimiz adam şu şartlarda şaka gibi bi şey. Hayır yani Kaido'nun yanına Big Mom koyulmuş. Big Mom dediğimiz kadını yenmek için gelişmiş haki bilmeye gerek bile yok. İki sağlam uyanış yetti. Saka ve Kuzan uyanış açsa ortalığını cehenneme çevirir. Bu adamların tek olayı da Logia değil. Kuzan sayesinde gördük. Kuzan öyle yumruk attığı halde Saka'yı yenememiş. Kim bilir Saka neler yapabiliyor? Kuzan teke tekte çok rahat Linlin'i alır. Alamaz diyorsanız çok ayıp ediyorsunuz. Kuzan ve Saka, Kaido'yu ortaya alsa gerisi çocuk oyuncağı zaten.

Son düzenleme:
  • İmza
Tepkiler: Mewtwo
Kaido dengeyi bozuyor. Akainu dahil herhangi bir amiral bu adamla adil bir vs atamaz.

• Like
Tepkiler: kekomancer
Kaido buradaki en güçlü o net. Ancak Big Mom'da açık ara en zayıf ve kalas olanı.

Peki Kaido'nun gücü mü rakiplere daha büyük fark atıyor yoksa, BM'nin kalaslığı mı ? Maalesef 2.si

O yüzden Amiral ikilisi alır derdim. Zira Big Mom yüzlerce ruh çekip p-up bastıktan sonra bile Yorgun ve Yaralı Kidd + law kombosuna 1 saat dayanabildi.

Akainu + Aokiji kombosuna 6 dakika dayanabilirse çok iyi.

Kaido'yu yenen Luffy, Kizaru için G5'e ihtiyaç duydu hem de Kizaru hiç oralı olmamaya çalıştığı halde. Nitekim, Evet Kaido net en güçlü kişi ancak 2 filo amirali level adamla arasında devede kulak bir fark yok. 1 tier ya oynar ya oynamaz. BM ise 2-3 tier aşağı düşer hepsinden benim gözümde.

Bence kaido karşısına çıkan amiral her şekilde parçalar. Linlin ise tam bir gerzek olduğu için ona güvenim yok. Ama bu zaten 1 vs 1 e 1 vs 1 şejlinde gitmicek. Ve bence linlin ve kaido aokiji ve akainudsn daha uyumlular. Yonkoular alır. Zaten ikisi de çok tank ve kaido oturtuğunu komaya sokabilecek biri.

Kuzan yaşlı Garp ile kafa kafaya gidiyor, hatta ona bile üstünlük kuramıyor. Kaido bu ikili için çok fazla, Linlin ise fazla gelir. Orta - kolay seviyesinde Linlin ile Kaido alır.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü