ÇAPRAZ LONCA BİRİNCİ LOL TURNUVASI

Final maçını kim kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    15
Yanlış yere takılıyorsun olay taşıman değil. Yorick alsa da taşırdın o maçı. Olay bize bu kadar tryhard söylemlerine rağmen bu tarz şeyleri diğer takımların da yapması. Biz tryhard olduğumuzu söylüyoruz ve zevkli olan kısım da bu. Kazanmaya çalışmak oyunu eğlenceli hale getiriyor. Yanlış yerlerden gereksiz eleştiri geliyor.
Buna katılıyorum. Rekabet turnuvayı eğlenceli yapan şey. Turnuva da bazı takımların oynayamaması aksaklıkları dışında güzel gidiyor zaten. Ben yine eğlendim, herkesin de eğlenmeye çalışması lazım özünde. Güzel turnuva kardeşim. Emeğine sağlık <3

Mushi de daha iyi support bak yine aynı şeye kaçıyorsun:d Keza Shen de banladınız reis. Daha iyi olan zayıf tarafa ban atıyor, daha da zayıflatıyor.

Biz onlara banlayabilirler demiştik diye hatırlıyorum. Son maç başlarken ani alınmak üzere olan bir karar ile diğer kısmı karıştırmamalısın bence. Fairy play ise mesele.
Dedim ya. Yazılarımı hiç okumuyorsun sanırım. Neden aynı şeyleri söylüyorsun. Benim şampiyonlar havuzum geniş. Arthurunda geniş olsa ya da wb nin. Mushi ye de atardınız. Kaldı ki mushinin de havuzu geniş ona da ban atmak mantıklı değil. Otp pyke ile bir tutamazsın mushiyi. Dedigim gibi siz 2 Arthur ve 1 wb atmak zorundasınız her türlü.

Birşeye kaçtığım yok işinize geldiği gibi anlıyorsunuz herşeyi ayrıntıya girerek uzun uzun yazdım. Gelip hiç okumamış gibi cevaplar yazıyorsun. Aynı şeyleri tekrar tekrar yazmak istemiyorum. İyi akşamlar kekem

• Like
Tepkiler: kekomancer
Turnuvada hangi takımdı hatırlamıyorum. İlk maç olması lazım. Hatırlıyor musun? Maç boyu seslide lan ben şuan ne yaşıyorum dedim ya. İçimden geçtiler kardeşim. Daha ne olsun sjsjsjsj
Evet güzel focus attılar da turnuvadaki en güçlü rol adc kanka. Akali talon gibi otp olan kişiler olsa mid jung da vs korkunç snowball alabilir o zaman tartışılırdı da turnuvada suikastçı main bile yok

• Like
Tepkiler: keepr
Yaw Keepr harici ban atacakları çar yok ki bizim takımda. Herkes gerideydi o maç zaten. Atacakları ban support banı falan olurdu maks ki kalkıp Orianna banı attılar.
Su mevzuyu 100 kişiye sorsak 1 kişi bile böyle cevap vermez keko. Oyunu oynamayan birine bile sor der ki 3. Maç yorick alırlarsa ayıp etmiş olurlar. Hala bunu savunmaya çalışman üzücü.

Usta o zaman adc rolü turnuvada oynayan diğer iyi oyuncuların oynadığı rollerden oyuna etki olarak daha zayıf. Tamamen eşit şartlarda değiliz ki. Üzerine ben de 2şer ban yiyorum her el. Ben de mi bundan yakınmalıyım yani?
Arthur a mı yazacaktın 😄 Ne alaka yazdığıma

Su mevzuyu 100 kişiye sorsak 1 kişi bile böyle cevap vermez keko. Oyunu oynamayan birine bile sor der ki 3. Maç yorick alırlarsa ayıp etmiş olurlar. Hala bunu savunmaya çalışman üzücü.
Akışın içinde olanı anlatıyorum sana. Maç esnasında buna karar verildi, karşı tarafla da gerekli iletişim kuruldu. 100 değil 10k kişi de ayıp mayıp bir şeyler gevelemiş olsun, taraflar arasında çözülmüş bir şey bu.

Akışın içinde olanı anlatıyorum sana. Maç esnasında buna karar verildi, karşı tarafla da gerekli iletişim kuruldu. 100 değil 10k kişi de ayıp mayıp bir şeyler gevelemiş olsun, taraflar arasında çözülmüş bir şey bu.
Geveleyen sensin taraflar arası anlaşma olması bir şeyin yanlış olduğu gerçeğini değiştirmez. Bu mantıkla git insanları kazıkla hakların ye onlar buna ses çıkarmayacak kadar iyi niyetlilerse sıkıntı yok yani. Savunduvun şey tam olarak bu .

Ryze sen işin çok inciğine cincigine giriyorsun sizin bot zaten zayıf olması üzerine kuruldu. Yani otp banını bununla meşru kılmaya çalışman saçma. Dersen ki otp banı olsun/olmasın kimse bir şey diyemez ama yok Pyke otp yok bizim bot kötü falan bunlar boş muhabbet. Sizin bot zaten takımın geri kalanından zayıf olduğu için sizde .
Nesi boş muhabbet bavs. Ben sadece onların pyke banlama ile bizim banlama mantığını kıyasladım. Onların banlaması mantıklı değilken bizim ki mantıklı dedim. Burda etik söz konusu olduğu için kararlar verilmedi yani mantıken bu kararlar verildi. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Gayet de iyi açıkladığımı düşünüyorum. Evet detaylara giriyorum belki bazılarınız doğru dürüst okumuyor bile verilen cevaplardan anlıyorum bunu

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü