ÇAPRAZ LONCA BİRİNCİ LOL TURNUVASI

Final maçını kim kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    15
@Zenzou yorick ban yerine mide iki tane ban attırdı. En büyük o mu bilmiyorum ama çok büyük..

Geveleyen sensin taraflar arası anlaşma olması bir şeyin yanlış olduğu gerçeğini değiştirmez. Bu mantıkla git insanları kazıkla hakların ye onlar buna ses çıkarmayacak kadar iyi niyetlilerse sıkıntı yok yani. Savunduvun şey tam olarak bu .
Alakası bile yok. İki taraf da oyunu bilen, yetişkin insanlar. EŞİTLER arasında bir müsabakada oyun içinde kural eklenmek istenmiş, bir taraf kabul etmemiş. Karşı tarafın da buna karşı elinde bir cevabı varken tercih etmemiş. Burada baya en hafif tabirle gevelemiş olunuyor.

Alakası bile yok. İki taraf da oyunu bilen, yetişkin insanlar. EŞİTLER arasında bir müsabakada oyun içinde kural eklenmek istenmiş, bir taraf kabul etmemiş. Karşı tarafın da buna karşı elinde bir cevabı varken tercih etmemiş. Burada baya en hafif tabirle gevelemiş olunuyor.
Ama sadece pick sırası sizde diye bunu reddedip sonrasında gereksiz tryhard eleştirileri samimi olmuyor keke.

O zaman bir daha try hard muhabbetlerine girme sende komik oluyor çünkü. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu .

Akışın içinde olanı anlatıyorum sana. Maç esnasında buna karar verildi, karşı tarafla da gerekli iletişim kuruldu. 100 değil 10k kişi de ayıp mayıp bir şeyler gevelemiş olsun, taraflar arasında çözülmüş bir şey bu.
O maçta ben de senin takımdaydım. Karşı taraflada konuşulmadı. Takım içinde napıyoruz diye soruldu sen de başlarım antlaşmaya diyip banlayın dedin. Yeme şimdi bizi 😄

• Haha
Tepkiler: Arthur
Ama sadece pick sırası sizde diye bunu reddedip sonrasında gereksiz tryhard eleştirileri samimi olmuyor keke.
Reis karşı tarafın bu çarı banlama şansı vardı, oyun esnasında bir şey teklif edildi ve red edildi. Buradan oralara nasıl geliniyor, anlam veremiyorum. Başka kurallar da talep edilebilir, bir taraf kabul eder veya etmez.
O maçta ben de senin takımdaydım. Karşı taraflada konuşulmadı. Takım içinde napıyoruz diye soruldu sen de başlarım anlaşmaya diyip banlayın dedin. Yeme şimdi bizi 😄
Ee tamam işte anlaşmayı kabul etmemişim, banlayabileceklerini ifade etmişim. Olm burada ne gibi bir sorun var :unsure:
O zaman bir daha try hard muhabbetlerine girme sende komik oluyor çünkü. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu .
Teklif edilen bir şeyi kabul etmedik, maçın hemen öncesinde teklif edildi. Bunu 50 kere de yazsam anlamayacaksın o yüzden devam etmeyeceğim artık.

Teklif edilen bir şeyi kabul etmedik, maçın hemen öncesinde teklif edildi. Bunu 50 kere de yazsam anlamayacaksın o yüzden devam etmeyeceğim artık.
Bana inanmıyorsan git reelde tanıdığın arkadaşına anlat ki o da benle aynı fikirde. Turnuvadaki en try hard hareket olduğunu söyledi yukarda. Yani ben yalnız değilim kendine bakman da fayda var.

Bana inanmıyorsan git reelde tanıdığın arkadaşına anlat ki o da benle aynı fikirde. Turnuvadaki en try hard hareket olduğunu söyledi yukarda. Yani ben yalnız değilim kendine bakman da fayda var.
Hangi takımın mavi takımda başlayıp first picki alabileceğine karar verilmemesi bozuyor her şeyi. Turnuvada bunun belirlenmemesi eksiği yüzünden kaç sayfadır tartışma dönüyor. Sonraki turnuva düzelmesi gerek, not alınsın lütfen.

• İmza
Tepkiler: Ryze al Ghul

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü