ÇAPRAZ LONCA BİRİNCİ LOL TURNUVASI

Final maçını kim kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    15
Bana inanmıyorsan git reelde tanıdığın arkadaşına anlat ki o da benle aynı fikirde. Turnuvadaki en try hard hareket olduğunu söyledi yukarda. Yani ben yalnız değilim kendine bakman da fayda var.
Adamlar bize söylediler alacaklarını biz banlamadık.

• İmza
Tepkiler: keepr
Yani Bilal'e anlatır gibi mi anlatalım. İlla kırıcı mı olmak lazım, gidin top lane oyuncumuzun Malphite maçına bakın. 1 levelde manasız lanede duruyor adam. Bu adamın oynayabildiği birkaç tane hero var ve normal olarak oyunu bu kadar oynuyor. Herkes elinden geleni yapıyor neticede. Sürekli oynadığı karakterle oynama şansı varken bir teklif gelmiş reddetmişiz. Karşı tarafa da ilettik heroyu alacağımızı, banlayabilirlerdi, banlamadılar.

Adamlar bize söylediler alacaklarını biz banlamadık.
burada sizin saflığınızı sizin iyi niyetiniz konuşmuyorum zaten.

Hangi takımın mavi takımda başlayıp first picki alabileceğine karar verilmemesi bozuyor her şeyi. Turnuvada bunun belirlenmemesi eksiği yüzünden kaç sayfadır tartışma dönüyor. Sonraki turnuva düzelmesi gerek, not alınsın lütfen.
Keepr sence iki takımda da yorick otp varken bir maç biri ikinci maç diğeri aldı diyelim. 3. Maç doğru olan şeyi söyle. delikanlıca olan şeyi söyle sana göre delikanlıca olan şey nedir?

burada sizin saflığınızı sizin iyi niyetiniz konuşmuyorum zaten.

Keepr sence iki takımda da yorick otp varken bir maç biri ikinci maç diğeri aldı diyelim. 3. Maç doğru olan şeyi söyle. delikanlıca olan şeyi söyle sana göre delikanlıca olan şey nedir?
Ben kimse almasın demiştim takımca tartışırken. Sonra top lane imiz almak istediğini söyledi ve bunu karşı takıma söylemiştik. Banlamalarını bekliyorduk ama Onura 2 bana bir ban geldi. Biz de şaşırdık. Devamında yorick kitledik first pickten. Ben fairplaye aykırı bir şey yaptığımızı düşünmüyorum. Turnuvanın en eğlenceli takımına bu ithamlar bence yanlış. (D takımından bahsediyorum xd)

Reis karşı tarafın bu çarı banlama şansı vardı, oyun esnasında bir şey teklif edildi ve red edildi. Buradan oralara nasıl geliniyor, anlam veremiyorum. Başka kurallar da talep edilebilir, bir taraf kabul eder veya etmez.

Ee tamam işte anlaşmayı kabul etmemişim, banlayabileceklerini ifade etmişim. Olm burada ne gibi bir sorun var :unsure:

Teklif edilen bir şeyi kabul etmedik, maçın hemen öncesinde teklif edildi. Bunu 50 kere de yazsam anlamayacaksın o yüzden devam etmeyeceğim artık.
Hani redin diyişiyle "dostlar" arasındaki maç ya o yüzden diyorum. Adil olan normalde o olurdu. Bu olayı ben gerçekten umursamıyorum. Bunu ben yapmazdım bana tuhaf geldi. Benim yaptığım başka bir eylemde sana tuhaf geliyordur eyvallah. Sadece bir takıma yöneltilen tryhard eleştirileri samimiyetsiz ve yersiz.

Turnuva devam ederken bu kadar tartışma yaşanmasına da hiç gerek yok. Turnva başlamadan önce ve bittikten sonra bunlar olmalı. Ortasında böyle şeylerde gerek yok. Kendi adıma tartışmaya devam etmeyeceğim.

• Like
Tepkiler: kekomancer
Ben kimse almasın demiştim takımca tartışırken. Sonra top lane imiz almak istediğini söyledi ve bunu karşı takıma söylemiştik. Banlamalarını bekliyorduk ama Onura 2 bana bir ban geldi. Biz de şaşırdık. Devamında yorick kitledik first pickten. Ben fairplaye aykırı bir şey yaptığımızı düşünmüyorum. Turnuvanın en eğlenceli takımına bu ithamlar bence yanlış. (D takımından bahsediyorum xd)
Vay @Fruit Punch Samurai vay. Çakala bak sen. Seni bitiricem olum

Hani redin diyişiyle "dostlar" arasındaki maç ya o yüzden diyorum. Adil olan normalde o olurdu. Bu olayı ben gerçekten umursamıyorum. Bunu ben yapmazdım bana tuhaf geldi. Benim yaptığım başka bir eylemde sana tuhaf geliyordur eyvallah. Sadece bir takıma yöneltilen tryhard eleştirileri samimiyetsiz ve yersiz.

Turnuva devam ederken bu kadar tartışma yaşanmasına da hiç gerek yok. Turnva başlamadan önce ve bittikten sonra bunlar olmalı. Ortasında böyle şeylerde gerek yok. Kendi adıma tartışmaya devam etmeyeceğim.
Kuralları en baştan belirleyemedik, gerçi oyuncu profili belli değilken ne kural koyarsan koy eksik kalacaktı. Haliyle bu tartışmalar bir ilk turnuva için kaçınılmazdı. Bunu da bir yerde kabullenmek lazım.

• Like
Tepkiler: keepr
Onura 2 ban sana bir ban gelmesi hala turnuvanın belirlenmiş kuralları içerisinde olan bir şey zaten? Yani bu başta dediğin sana göre doğru olan şeyi nasıl etkiliyor enteresan.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü