Azo Feyfa
★★★★
Zed/Talon banBenim hesaplarda oynadığım çarlar gözükmediği için haksızlık olmasın diye bu sezon en çok oynadığım çarları yazıyorum; Zed, Pantheon, Xin zhao, Talon, Wukong, Viego, Naafiri.
@mushi ne zaman müsait olursa. Kız dün nişanlandı bugün maça gelecek hsjshskhsksBu arada saat kaçta oynanacak. @Arthur @Whitebear D
Usta ne ban atılması gerektiğini de yazsaydın bari.Benim hesaplarda oynadığım çarlar gözükmediği için haksızlık olmasın diye bu sezon en çok oynadığım çarları yazıyorum; Zed, Pantheon, Xin zhao, Talon, Wukong, Viego, Naafiri.
Şampiyon havuzu @Whitebear D dan geniş. Akşama büyük şov geliyor.Benim hesaplarda oynadığım çarlar gözükmediği için haksızlık olmasın diye bu sezon en çok oynadığım çarları yazıyorum; Zed, Pantheon, Xin zhao, Talon, Wukong, Viego, Naafiri.
Oyunda 50 tane jungle herosu var olduğunu düşünelim 30 tanesini falan çok rahat oynarım, problem yok.Usta ne ban atılması gerektiğini de yazsaydın bari.
Şu şekil bir şov yapacakmışsın gibi bir hava veriyorsun ustaOyunda 50 tane jungle herosu var olduğunu düşünelim 30 tanesini falan çok rahat oynarım, problem yok.
La adam 50'de 30 diyor. Yhwach bile az kalir. Bunu 5e 1 oynatin boyle olmaz.Şu şekil bir şov yapacakmışsın gibi bir hava veriyorsun usta
Usta bu gün ertelenirse benim yerime başka biri oynar, yarın Mersin'e gideceğim 1 hafta 10 gün yokum.Bugün bir ihtimal maç ertelenebilir. Oyuncu saatlerini ayarlamaya çalışıyoruz