Anket En Çöplük Sosyal Medya Platformu

En Kötüsü Hangisi?

• Twitter

Oy: 14 63.6%
  • Facebook

Oy: 1 4.5%
  • TikTok

Oy: 2 9.1%
  • Instagram

Oy: 2 9.1%
  • Linkedin

Oy: 3 13.6%

• Kullanılan toplam oy
    22
bir tek instagram kullanıyorum ve önüme sık sık;
faşist ve otoriter liderleri öven reelsler, dini tarikatların, betçilerin, mezatçıların, sahte ürün satanların ve asker/polis kıyafeti giyip çocuğum hasta diyenlerin reklamları ve onlyfans vb. sitelerde modellik yapan hanım ablaların gönderileri düşüyor.

algoritmamı sıfırladım, 1000'e yakın kişiyi engelledim, kaydettiğim tüm gönderileri kaldırdım, yorumlarımı sildim ve hatta tüm beğenilerimi geri çektim ama hiçbir şey değişmedi.

Tech Brolar dünyayı otoriter lider yönetsin istiyor. Böyle şeyler eskiden komplo teorisi olurdu şimdikiler çok dürüst.:love:

• Angry
Tepkiler: akira
Tech Brolar dünyayı otoriter lider yönetsin istiyor. :love:
bana göre, bunların %98.72'si kolay yoldan paraya kazanmaya çalışan tipler ve kendi başlarına düşünemedikleri için de liberal fikirleri benimsemiş kanaat önderlerinden akıl alıyorlar ve liberaller, geçtim otoriter liderleri, faşistlerle bile iş tutan insanlar...

misal, o çok övdükleri hitler'in iktidara yürüyüşünde yolu açanlar alman sanayicileriydi. biz bu adamı kontrol ederiz, yeter ki solcular ve sosyal demokratlar başa gelmesin diyorlardı. ne oldu sonra? hitler, alayını oyuncağı haline getirdi.

kahverengi çizgili tişört giymiş bir emmiyi ciddiye alırım bunları almam. hayata dair bir halt bilmeyen insanlar bunlar.

• Like
Tepkiler: Yubashiri Vinsmoke

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü