Çıkar onu çıkar, gözde kaldıkça etkisi şöyle bir şey oluyor benden söylemesi... :d

Çıkar onu çıkar, gözde kaldıkça etkisi şöyle bir şey oluyor benden söylemesi... :d
Diğer sevdiceklerinin boynu bükük kaldıGarp’ın gençlik yıllarının filmi çıksa giderdim.
Koby cosplayiyle giderim sinemayaGarp’ın gençlik yıllarının filmi çıksa giderdim.
don krıeg ve grınd lıne maceralarına bıle mı ?Valla hiçbir anime karakteri solo filme sahip olacak kadar iyi değil, bu yüzden hiçbirine gitmek istemem. Zaten bu yüzden hiçbir anime karakterinin solo filmi yok. One Piece filmlerine bakıyorsun hep Luffy ve tayfa beraber. Naruto filmlerine bakıyorsun uzaya bile müdahale ediyor Konoha.
Ha tabii Battle Shounen dışı olan serilerin karakterlerinin solo filmleri varsa bilemem. O zaman işler değişir.
Ben oysa salon kapatıp vişneli turtayla keyif aldığın sahnelerde ‘Zehahaha’ diye bağıran tek seyirci olacağına emin gibiydimKarasakalın filmi çıksa bile gidemem evden işe zor gidiyorum nasıl gideyim filme.
Artık beni ifşalamaktan vaz mı geçsenBen oysa salon kapatıp vişneli turtayla keyif aldığın sahnelerde ‘Zehahaha’ diye bağıran tek seyirci olacağına emin gibiydim
![]()
Artık beni ifşalamaktan vaz mı geçsen![]()