Filmi Çıksa İlk Giderim

Şöyle Law için ailesinin ölümünü gördük. Çocuk yaşta nasıl bir manyaktı Dofy ailesine katılırken gördük. Meyve yediği zamanı gördük. Doffy ailesi her alanda onu eğitirken gördük. Hain Roci'yle beraber kaçışını gördük. Law'ın macerasını okumak Shabondy ye kadar olan kısmı sıradan bir macera olur. Okuması keyifli olur ama merak uyandıran bir tarafı yok.

Ace için sadece çocukluğunu gördük ve denize açılmış ama aradaki meyveyi bulma yeme sahnesi bile farklı olabilir. Onun macerası tam bilinmiyor.

Kiliua için de babası bunu arenaya bırakmış 200. kata ulaşmadan dönme demiş. Ailesi nasıl bir yapısı var vb hepsini gördük en fazla ilk suikast sahnesi vb eğlenceli olur zaten baş karakterleden biri görmediğimiz bir olayı yok.

Bleach için toshiro da aynı biliyoruz ama Grimjow renkli olabilirdi.

Hisagi zaten çöp numarası bile Kensei denen çapsızdan çalıntı çıktı. Onun yerine Mayuri görmek daha ilgi çekici olurdu hapishaneye düşene kadar ne yaptı ve bilim tutkusu.

Deamon slayerdeki çöpleri geçiyorum. alpaya sorsak rangeko diye cevap verir kesin. :d

Hunter X den çok karakter merak ediyorum ama örümceklere mangada iyi kötü değindiler. Kesinlikle Gon babasını merak etmiyorum. Hisoka tatlımı yazmak lazım başa nasıl o hale geldi. Sonra Pariston gibi bir dahiyi izlemek isterdim. Seçim zamanı herkesi parmağında oynattı. pariston favorim ya.

Naruto da direkt Tobirama o jutsuları nasıl buldu, ne deneyler yaptı. en çok onu merak ediyorum.

Shaman king için Ren ok onu izlerdim. Beyblade için Kai güzel olurdu ama onun da her şeyini biliyoruz. 2. adam ama soğuk karakterleri daha çok seviyorum sanırım.

Slumdunk için Sendoh böyle amerikaya gittiği bir hikaye isterdim.
Heyecanı sevenleri için var, asıl ayrımı burada. Benim favori karakterlerim üzerinden size yöneltilen bir konu. Siz de kendi favorileriniz üzerinden ya da gerçekten merak ettiğiniz manga karakteri üzerinden konuşabilirsiniz pek tabii. 🤗

Grimmijow ve Chrollo olursa olur.Diğerlerinin yarısını tanımıyorum geri kalan yarısını ise hiç bilmiyorum.
Benimkiler dışında da yazabilirsin. Eutass Captain Kid diye bir film olmasın mı 😌

• Like
Tepkiler: KazumaKiryu0
Heyecanı sevenleri için var, asıl ayrımı burada. Benim favori karakterlerim üzerinden size yöneltilen bir konu. Siz de kendi favorileriniz üzerinden ya da gerçekten merak ettiğiniz manga karakteri üzerinden konuşabilirsiniz pek tabii. 🤗

Benimkiler dışında da yazabilirsin. Eutass Captain Kid diye bir film olmasın mı 😌
Beyblade Kai ama değil mi bildim? Gara ya nereden sardın ya. d

Çok mu belli ediyorum yoksa sen de sevdiğin için mi bu soru :d

Dışarıdan soğuk görünen ama iç dünyası derin karakterlere, bir de kafası kırık ama zeki ve eğlenceli tiplere çekiliyorum.
Soğuk görünen tipler her zaman daha iyidir. Shaman king seçiminden anladım.

tam olarak don kriegden bahsettin
100 kişiye sorsak 90 tanesi don krieg anlar zaten daha net olamaz. :d

ben yazdıklarında anladım yoksa bir sürü var öyle.Erwin Smith var Minato var One pieceden bile bir sürü olur.Öyle bir film de +18 olur ve sarar da çarmhlı falan.

• Haha
Tepkiler: Ölüm Cerrahı

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü