Filmi Çıksa İlk Giderim

saydığın karakterler çok kafa karakterler. bunlar arasın da 3 tane saymam gerekirse Ace'in denize açılıp şeytan meyvesi yiyip beyazsakal ile tanışıp tayfasına katıldığı süreç film olarak güzel olabilirdi. Law ile ilgili de aynı şekil de . çocukluğu hastalığı Corazon ile olan ilişkisi meyveyi yiyip denize açıldığı yere kadar filmi olabilir.bleach ve hxh karakterlerinin filminin olması absürt olurdu :D bleach bitmiş bir seri hxh mangakası zaten salmış her şeyi öyle bir proje imkansız ona göre. o sebeple one piece karakterleri daha uygun gibi hem devam eden bir seri olması hem de popüleritesinin yüksek olması sebepleriyle. Ama god valley sanki çok daha filmi hak eden bir olay gibi :)

Bu karakterlerden birine film yapılacağı yok elbette. Ama 'Hangi karakterin hikâyesi filme dönüştürülse izlerdin?' konusu burası. Şahsen Chrollo ve Killua derinlikleriyle sinematik anlatı için çok güçlü potansiyele sahipler. Keza Grimm, Hisagi, Hitsugaya'da öyle bana göre. Seri bitmiş, bitmemiş onlara takılma.

Burada bir tek Ace hikayesini sarardı diğerleri çok açmaz. Gara'nın çoğu hikayesini gördük aynı şekilde Kiliua da avcı sınavına da yaşadığı şeyleri az çok biliyoruz. Law'ın da tüm hikayesini biliyoruz aynı şeylerin tekrarı olur. Law'ın ekmek yiyemediğini izlemek azıcık keyifli olabilirdi. hahah ekmek yerken boğazında falan kalırdı.

Burada bir tek Ace hikayesini sarardı diğerleri çok açmaz. Gara'nın çoğu hikayesini gördük aynı şekilde Kiliua da avcı sınavına da yaşadığı şeyleri az çok biliyoruz. Law'ın da tüm hikayesini biliyoruz aynı şeylerin tekrarı olur. Law'ın ekmek yiyemediğini izlemek azıcık keyifli olabilirdi. hahah ekmek yerken boğazında falan kalırdı.

Law’ı sadece mangadan biliyorsun ama devam eden novel hikâyeleri de var; çok daha derin bir geçmişe, çok daha net işlenmiş içsel çatışmalara giriyor. Aynı şey Killua ve Gaara için de geçerli. “Gördük zaten” demekle, o karakterin derinlemesine işlenmiş hâlini yaşamak arasında fark var.

Ki bunlar benim favorilerim.. iki saat boyunca sadece takla atsalar bile ayıla bayıla izlerim, hahaha.

Bu arada... Law'ın boğazında ekmeğin kaldığı bir senaryoda Doflamingo’ya hemlich manevrası yaptırırım bak.
mischief-smile.gif

Sen Ace dışında kimleri izlemek isterdin, onu söyle

• Like
Tepkiler: KazumaKiryu0
Kishi, kimin one shot serisini istersiniz demişti. Oylamada İtachi, Minato hep zirvedeydi. Minato'nun one shot'u çıkmıştı. Böyle mangada geçmiş yerine hiç işlenmemiş olaylar daha ilginç oluyor.

KnY için Yoruichi işlenmedi. Naruto'da Kakashi'nin babası? Sannin kadar güçlü dendi? One Piece'de Rumbar harici hiç işlenmeyen Brook var. Amiraller var, çoğunu bile aradan çıkarırlar

Kishi, kimin one shot serisini istersiniz demişti. Oylamada İtachi, Minato hep zirvedeydi. Minato'nun one shot'u çıkmıştı. Böyle mangada geçmiş yerine hiç işlenmemiş olaylar daha ilginç oluyor.

KnY için Yoruichi işlenmedi. Naruto'da Kakashi'nin babası? Sannin kadar güçlü dendi? One Piece'de Rumbar harici hiç işlenmeyen Brook var. Amiraller var, çoğunu bile aradan çıkarırlar
bu arada Minato gerçekten efsane karakter işlenmesi gereken filmi yapılması gereken.

• Like
  • Like
Law’ı sadece mangadan biliyorsun ama devam eden novel hikâyeleri de var; çok daha derin bir geçmişe, çok daha net işlenmiş içsel çatışmalara giriyor. Aynı şey Killua ve Gaara için de geçerli. “Gördük zaten” demekle, o karakterin derinlemesine işlenmiş hâlini yaşamak arasında fark var.

Ki bunlar benim favorilerim.. iki saat boyunca sadece takla atsalar bile ayıla bayıla izlerim, hahaha.

Bu arada... Law'ın boğazında ekmeğin kaldığı bir senaryoda Doflamingo’ya hemlich manevrası yaptırırım bak.
mischief-smile.gif

Sen Ace dışında kimleri izlemek isterdin, onu söyle
Şöyle Law için ailesinin ölümünü gördük. Çocuk yaşta nasıl bir manyaktı Dofy ailesine katılırken gördük. Meyve yediği zamanı gördük. Doffy ailesi her alanda onu eğitirken gördük. Hain Roci'yle beraber kaçışını gördük. Law'ın macerasını okumak Shabondy ye kadar olan kısmı sıradan bir macera olur. Okuması keyifli olur ama merak uyandıran bir tarafı yok.

Ace için sadece çocukluğunu gördük ve denize açılmış ama aradaki meyveyi bulma yeme sahnesi bile farklı olabilir. Onun macerası tam bilinmiyor.

Kiliua için de babası bunu arenaya bırakmış 200. kata ulaşmadan dönme demiş. Ailesi nasıl bir yapısı var vb hepsini gördük en fazla ilk suikast sahnesi vb eğlenceli olur zaten baş karakterleden biri görmediğimiz bir olayı yok.

Bleach için toshiro da aynı biliyoruz ama Grimjow renkli olabilirdi.

Hisagi zaten çöp numarası bile Kensei denen çapsızdan çalıntı çıktı. Onun yerine Mayuri görmek daha ilgi çekici olurdu hapishaneye düşene kadar ne yaptı ve bilim tutkusu.

Deamon slayerdeki çöpleri geçiyorum. alpaya sorsak rangeko diye cevap verir kesin. :d

Hunter X den çok karakter merak ediyorum ama örümceklere mangada iyi kötü değindiler. Kesinlikle Gon babasını merak etmiyorum. Hisoka tatlımı yazmak lazım başa nasıl o hale geldi. Sonra Pariston gibi bir dahiyi izlemek isterdim. Seçim zamanı herkesi parmağında oynattı. pariston favorim ya.

Naruto da direkt Tobirama o jutsuları nasıl buldu, ne deneyler yaptı. en çok onu merak ediyorum.

Shaman king için Ren ok onu izlerdim. Beyblade için Kai güzel olurdu ama onun da her şeyini biliyoruz. 2. adam ama soğuk karakterleri daha çok seviyorum sanırım.

Slumdunk için Sendoh böyle amerikaya gittiği bir hikaye isterdim.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü