Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında loserlığı İsmail Kartal hocamla şampiyonlar ligine katılarak üzerimizden attık sadece taraftarımızın psikoloji bozuk olduğu için herşeyi olumsuzlaştırıyoruz. Aziz-Ali benim için ikiside kötü yönetici ama şu anda yapacak bir şey yok sene sonunda seçim olduğundan dolayı biraz sabredeceğiz gerek yok sert eleştirilere ha yeri geldiğinde kadro sıkıntı yaşarsa o zaman gerekli tepkiyi Aziz Yıldırıma ve yönetimine tepkiyi gösteririz. Bu arada gsem umarım bu sene Osimhen'in sakatlığı ile uğraşırsınız aminnn 😃
Transferden çok osinin sakatlığına ihtiyacı var diğer takımların haklısın duanda ustam hsksjksjss ben de asencioya tutuluyordum geçen sene

Usta ben açık konuşayım. Gs de osi sakatlanmadıkça zaten şampiyon olman zor ya. Saçma sapan bir şey osinin tr de olması. Birde gs genel kadro olarakta daha güçlü. Okan falan da yalayıp yuttu ligi. Fener başarılı olacaksa zaten sil baştan hocalarla yönetimle olamaz. En az 1 seneye ihtiyaç var ya da gs de iç karışıklık olacak okan gidecek osi sakatlanacak bir şeyler olsun diye bekleyeceksin
Jk bu sene şampiyon olsunda Okan kovulsun yapacak birşey yok bunu beklemekten...

Jk bu sene şampiyon olsunda Okan kovulsun yapacak birşey yok bunu beklemekten...
Bence fener hala net daha güçlü jk den. Jk ye zamanında ne yaptılarsa ölü toprağını atamıyorlar

Asensio, kariyerini bitiriyor şuan SAÇın. Öyle skorer reyize sallamakla bir olmaz

Fener instası ya... at bir takip
Aziz size yalan söylüyor. Malesef Ooster gibi şehit düşmüş Asensionuz😞

Fener'in Doktor Civanım gibi doktorları olduğu için fark edememişler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri