Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Fenerbahçe - Roma

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .

Sadece Elan Ricardo kaldı, geri kalan herkes gitti. Şimdi de Rashica gitmesi lazım ama gitmiyor, çocuklarını okula yazdırmış. Karısı İstanbul aşığı gitmek istemiyor. Eyüp, Kasımpaşa ve Başakşehir şansı doğdu onlara da gitmedi. Türkiye kupasına yazılacak büyük ihtimal. Bu arada maaşının hepsine yakınını verek dedik, onu da kabul etmedi.

Cerny ve Ndidi'ye de teklif gelmeyince onlar da kaldı. Muhabirler de artık menajer bazlı haber yapmayı bıraktılar bu yüzden. Ndidi kesin gider, dediler adam gitmedi. Cerny'de teklif var, dediler. O da gitmedi ki belki son dakika Raskin tks falan olur.

Ooo fena olay Cerny tks var büyük ihtimal. Bir de kanat alıcaz herhalde.
Ndidi de giderse 1 tane 8 numara çekeriz.

Az önce biriyle muhabbet ediyodum Kova Yaşar dayım oluyor dedi. Milli takımda 8 yiyen falan diye anlatıyor sanki övünülecek bişey

Az önce biriyle muhabbet ediyodum Kova Yaşar dayım oluyor dedi. Milli takımda 8 yiyen falan diye anlatıyor sanki övünülecek bişey
Benimde ara ara görüştüğüm GS'li eski bir futbolcu var. Fatih Terim'im oda arkadaşı. 2008'te Fatih Terim td olup bir tane proje mi ne varmış. Bu adam İzmirli bana Ege bölgesini ver demiş, bir daha arkasına dönüp bakmamış FT. Onun lafını edip FT'ye sövüyordu :D

Benimde ara ara görüştüğüm GS'li eski bir futbolcu var. Fatih Terim'im oda arkadaşı. 2008'te Fatih Terim td olup bir tane proje mi ne varmış. Bu adam İzmirli bana Ege bölgesini ver demiş, bir daha arkasına dönüp bakmamış FT. Onun lafını edip FT'ye sövüyordu :D
Bak sen su ftye @William Cutting

Raskin için bir mikar para +Cerny olacaksa fena anlaşma değil. Yine de bir isme daha ihtiyacımız var orta sahada. Özellikle fizik ve boy ortalaması olarak baya geride kalırız. Ndidi falan kalmamalı kesinlikle. Oyuncu profili olarak hiç doğru değil. Cerny giderse sağ kanat da gerekir.

Hayır transfer olmamasını geçtim bari şöyle salak salak sırıtarak açıklama yapmayın. Tam takım arkasına rüzgarı almış moral olarak toplanmış derken böyle iletişim özürlüsü bir açıklama yapıyorsun. Hiç mi Fenerbahçe camiasını tanımıyorsun. Şimdi olası bir Beşiktaş puan kaybında zaten transfer de yok denilip önce taraftar sonra da takım çöküş dönemine geçecek daha Roma maçı başlamadan.
Cengiz ve çağlar sosyalmedya dan etkilenmiş jxjsjsjan milyon dolar alacak bir de onu mu düşünsün taraftar daha maça çıkmadan sakatlandı Çağlar ötesi berisi yok. Yedek kalitesi ortada lafa geldi mi 55 maç yaparız yeav, pardon da nah yaparız gibi. Roma nin başında gasperini gibi kurt isim var. Adamlar 4 5 ata ata geliyor. Jk ve roma maçında kayıp yaşandı mi taraftar haklı olarak öldük bittik diyecek ki haklıyız zaman vardı transferler için. Sl ye kalacak kadro ayrı yedek-lig takımı ayrı. Yerli takviye hala yok mesela. Başarı iso eagle ye her türlü başarısızlık saint lighting'e yazacak.

Kardeşim Dursun Papimi rahat bırak artık :cautious:
Dursun tüm kariyerini aptal kulüp yöneticileri üzerinden yaptı zaten bu da yaşanırsa yuh artık. Bu nasıl bir baht, talih...
Alacak abi, böyle bir fırsatı değerlendirmezse çok kötü olur... Yazın zaten bunu Liverpool veya Chelsea'ye satarız, zarar etme ihtimalimiz sıfır, üstüne zorunlu opsiyonda oluyor diyorlar. İnanılmaz bir şans, zahmet olmazsa artık alsınlar.

Geri