Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Obezi kimse almadı teknik direktör olacakmış ama sanada ortasaha almadılar bak. Sorunu İcardi gibi gösterdiler Torrik-lemina'ya muhtaç ettiler sizi kolay gelsin..
Obezden kurtulduk Terörya ve Leminadan kurtulamadık yapacak bir şey yok. Bizlik bir şey yok sezon kötü giderse yönetim düşünsün

Lemina'da sıkıntı yok ama Torreira umarım kesik yer, 6 numara mı 8 numara mı ne bok olduğu belli değil + performansı çok düştü. Eskiden seken topları kapardı artık oda bitti, artık Torreira'ya ilk 11'de ihtiyacımız yok. Lemina - Sara yapıyoruz, yedekleri Ugochukwu ve Torreira, önlerinde de Batrakov oynayacak... Lemina maç seçiyor, maç seçerse Ugochukwu oynar, sakatlanıyor sakatlanırsa yine Ugochukwu oynar.

Obezden kurtulduk Terörya ve Leminadan kurtulamadık yapacak bir şey yok. Bizlik bir şey yok sezon kötü giderse yönetim düşünsün
Yanlış oyuncuyu yediniz. Hepinizi uyardım 3 ay önce. ''ortasaha almayacaklar mevzu icardi değil '' dedim dinlemediniz.bence yanlış strateji. Yedeğiniz İcardi yerine Deniz Gül var izlersiniz artık.. Taraftar her sene 3-5 oyuncu yiyemez tek bir oyuncu yeme hakkı varsa onu yanlış kişiden yana kullandılar. Yönetim tertemiz, hiç bir suçu yok herkes tutturdu şimdi yönetim diye.. istenilenler yüzde 80 oranda yapıldı, her istenilen de yapılamaz. TR şartları..

Yanlış oyuncuyu yediniz. Hepinizi uyardım 3 ay önce. ''ortasaha almayacaklar mevzu icardi değil '' dedim dinlemediniz.bence yanlış strateji. Yedeğiniz İcardi yerine Deniz Gül var izlersiniz artık.. Taraftar her sene 3-5 oyuncu yiyemez tek bir oyuncu yeme hakkı varsa onu yanlış kişiden yana kullandılar. Yönetim tertemiz, hiç bir suçu yok herkes tutturdu şimdi yönetim diye.. istenilenler yüzde 80 oranda yapıldı, her istenilen de yapılamaz. TR şartları..
Deniz Gül İcardi'den iyidir yine, sanırım haklısınız. Yönetime biraz fazla yüklendik, geçen sene yedek forvetimiz yoktu en azından artık o var. @justahuman @Feitan @Whitebear D @Excessum @RedAcT

Türk stoper olacaksa alınabilecek tek bir isim belki de, Chesea alt yapısı görmüş birisi. Niye bu kadar geç kalındı? Stoperler öne çıkıyorken bizim oyunda göze batacak gibi ama 4. stoper olarak umarım iş görür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri