Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi bir de orta saha indirin Serdal papiye bir daha laf edersem

Bizi kendinle karıştırıyorsun.

İcardi bizim için takımın her şeyi olmadığı gibi, tek problemi de değildi.

İcardi'nin gitmesi çok iyi oldu ama bunu bile zamanında gönderip planlamayı düzgün yapmayan yönetim suçlu. Avrupa'da hiç kimsenin dönüp yüzüne bakmaya tenezzül bile etmediği adam için aylarca beklediler sonuç ortada.

Ve bu sadece problemlerden biriydi. Takımın asıl eksikliği hala çözülmedi. Stoper çözüldü mü belli değil vs.

İcardi'nin attığı gollerin %70'ini halil dervişoğlu bile atardı. İcardi eli yüzü düzgün bir ligde 15 gol atsın da görelim diyeceğim de, eli yüzü düzgün ligler İcardi'nin yüzüne bakmadı : ))
Az bile olmuş adama. 5M hava parasıyla kulübede istediğin kadar yat kredisi verenlere sırtını dönersen böyle olur : ))
Paragraf adam yine yardırmış : ) Tamam işte sorundu ve istediğiniz gibi çözüldü. Çözülmüş halini göreceğiz şimdi. Boş kaleye gol atan santrafor iyidir candır.. Halil'in varmı boş kaleye golü ? kolaymı o açıları yaratmak ? Tecrube ister bunlar tecrube.

Ben Franculino istemiştim, TS alacak. TS maçlarını görürüz, şov yapacak...
Sende çok istiyorsun kardeşim. sen icardi gitsin diyorsun gidioyr, Batrakov alınsın diyorsun alınıyor.. Eee benim isteklerim hiç yapılmadı. 0..

Kalsın ya. Videolarına baktım biraz, işimizi görmez. Bize Olaitan'ın daha uzunu ve iyisi gerekiyordu. Oyunumuza uymayan bir çocuk bu. (İsmail Kartal ses tonuyla)
Ben Koopmeiners istemiştim ya ismi düşünce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri