RedAcT
👑
Lovecook in Sara övmesi gibi, en ince yerden yakaladın mı bırakmıyorsun
Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!
Hemen Katıl
Lovecook in Sara övmesi gibi, en ince yerden yakaladın mı bırakmıyorsun
Şu an kesinlikle ilk 11 seviyesi değil keşke olsa ama ben maxının da yedek olacağını hissediyorum açıkçası.Lovecook in Sara övmesi gibi, en ince yerden yakaladın mı bırakmıyorsunÇocuğa kötü diyen yok, topsuz oyunda pozisyon alması sıkıntılı, driplingi var, ceza sahası içine koşusu var ama pas organizasyonunda da baya eksik, neyse umarım süre alacak ve gelişecek zaten ama oynadığında, gol yedirdiğinde suçu başkasına atma tamam mı
![]()
Yok ya kumaşı var, faydalı da olacak çünkü elimizde olmayan bir profil ama zaten direkt olarak Torrik ile karşılaştırılması da yanlış zaten aynı profil değiller, dediğim gibi oynayınca daha çok görülecek yapabildikleri ve defoları ama ondan sonra da eminim ki @Magnetar reis Bokan Bokan diyecek :dŞu an kesinlikle ilk 11 seviyesi değil keşke olsa ama ben maxının da yedek olacağını hissediyorum açıkçası.
Sizin ihtiyacınız var çünkü hem stoperleriniz (Emirhan, Djalo) sakatlığa açık hem de hocanız savunma hattını çok önde kuruyor ve stoperlerin oyuna dahli bir hayli fazla, fiziksel olarak zorlanacaklar, o yüzden iyi kötü oynayabilecek 5 tane falan stopere ihtiyacınız var, benim fikrim tabi.Şaka bir yana ben de şu fikirdeyim.
Ya seviye konuşulur ama bu kadar siklet farkı varken gs ve fbyle tek transfer döneminde farkı kapatmayı bekletmek de yönetime fazla yüklenmek oluyor bence.Sizin ihtiyacınız var çünkü hem stoperleriniz (Emirhan, Djalo) sakatlığa açık hem de hocanız savunma hattını çok önde kuruyor ve stoperlerin oyuna dahli bir hayli fazla, fiziksel olarak zorlanacaklar, o yüzden iyi kötü oynayabilecek 5 tane falan stopere ihtiyacınız var, benim fikrim tabi.