Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aziz tarihin en iyi fenerini kurdu 20 yıl sonra cl ye götürdü ama kıymet bilinmiyor. Yine azizin ahını alacaklar @Glorfindel @Crocus

Yeterli dedim kardeşim zaten daha ne diyeyim. :D

Neyse u 23 deyince de 2. ve 3. sıradakiler Beşiktaşlı en azından. :D

Tabi Franculino hakkında şöyle bir yorum yapmam gerekiyor, Trabzon bu adamı idareli kullanmalı. Midtjlland, ilk sakatlığı görüldüğünden beri adamı 90 dakika oynatmadı diye biliyorum. 60-65 dakikalarda kullandı maksimum. Bizim ilk maçta gole ihtiyacı olmasına rağmen çıkarttı 45te. Yine ikinci yarı 60ta oyundan aldılar. Hatta 90 dakikayı geçtim 1-2 maç dışında 70i gördüğü zor olmuş adamın. Yani Trabzon buna dikkat etmeli. Onauchu ile birlikte düzgünce kullanmalı. Yoksa elde patlayabilir. Bizim ligimiz sert bir lig.
Franculino'nun yanlış hatırlamıyorsam zaten 2 dizi patlak, bu sakatlıklardan önce Bayern'in yatırım yapmayı düşündüğü bir topçuymuş diye haberler de görmüştüm, iki maçını da izledim size karşı ve çok beğenmiştim ben, kronik sakat topçu aslında tam bizlikti de, alamadılar..

Franculino'nun yanlış hatırlamıyorsam zaten 2 dizi patlak, bu sakatlıklardan önce Bayern'in yatırım yapmayı düşündüğü bir topçuymuş diye haberler de görmüştüm, iki maçını da izledim size karşı ve çok beğenmiştim ben, kronik sakat topçu aslında tam bizlikti de, alamadılar..

Ben de beğeniyorum. 2. santrafor olarak çok iş yapacak bir oyuncu. Dediğim gibi idareli kullanmak lazım. Öyle 90 dakika gol arasın dursunluk bir oyuncu değil. 45-50 dakikada ne atarsa o yani.

Onuachu form tutmazsa işleri zor bence. Her şey Onuachu'nun form tutmasına bağlı

Aziz transfer dönemini kötü geçirdi. Orta sahada ağır sorun varken Gündüz de ceza yiyecek. Tabii Ali Koç kulübe haciz getirdiği için transfer yapamıyor da olabilir. Açıklamalar da o yönde zaten, hala Ambaratın bonservisini ödüyor kulüp :) Sağlık olsun. Bu UCL'ye katılma duygusu yeterli bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri