Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Dönemi Konusu

Futbolla ilgili yeni konu açtım, bakalım burada en iyi futbolu ben bilirim diyen varsa gelsin, yoksa sonsuza kadar sussun. Buradan atıp tutmakla olmuyor :D

Leao bugün oynayınca batrakov mus saneymis önemli değil Osimhen şekerci vakası gibi olacak bu adam ligi koparacak maalesef

@count alucard

Dün şunu gördüm, gittim baktım hiçbir takım gol sevinci olarak veya yeni transferlerde pençe hareketi yapmıyor. Gomis'in gol sevinci var ama o kendi sevinciydi, aslan pençesi. Can Bozdoğan neden böyle bir poz vermiş onu çözemedim. Rize'nin de sembolü atmacaymış, ondan yaptı diyecem de Rize'nin eski gönderilerine de baktım işsizlikten yok eskiden böyle bir şey. Bu sezon ortaya çıkan bir görüntü yani hoşuma gitmedi, birde Rize'yle aramızda iyi böyle saçma sapan şeyleri kopyalamaları hoş değiş bir taraftar gözüyle bakınca.

Valla Morukyo yanında başarılı olması zor, lafta kızağa çekecekti milleti Mbappe neler kaçırdı alamadı maçta üstüne penaltı kaçırdı. Arda'yi çıkarıyor eşşek, ulan takımın kanatlar vb dışında tek doğru düzgün yaratıcı oyuncusu o.
Hala bok varmış gibi sağa atıyor çocuğu. Bell üretemedi vini tosbik yedi sonuç ortada. Arda 10 yeni gelen zenci sağda oynasa daha fazla iş yapacaklar hele espi 2 maçtır atıyor. Yok sponsor Yok yıldız oyuncu derlerse iblis mou bye bye heppiniz jxjsjs Hem köklü oyuncu değişikliği hemde sistem şart ama iblis mou ezbere devam eder, bir yere kadar...

@count alucard

Dün şunu gördüm, gittim baktım hiçbir takım gol sevinci olarak veya yeni transferlerde pençe hareketi yapmıyor. Gomis'in gol sevinci var ama o kendi sevinciydi, aslan pençesi. Can Bozdoğan neden böyle bir poz vermiş onu çözemedim. Rize'nin de sembolü atmacaymış, ondan yaptı diyecem de Rize'nin eski gönderilerine de baktım işsizlikten yok eskiden böyle bir şey. Bu sezon ortaya çıkan bir görüntü yani hoşuma gitmedi, birde Rize'yle aramızda iyi böyle saçma sapan şeyleri kopyalamaları hoş değiş bir taraftar gözüyle bakınca.

Can yapmıştır belki. Beşiktaşlı demişlerdi bize geldiğinde. Ne kadar doğru yanlış bilmiyorum ama. Can’ın yapmadı da yanlış. Sonra laf söz çıkacak.

Can yapmıştır belki. Beşiktaşlı demişlerdi bize geldiğinde. Ne kadar doğru yanlış bilmiyorum ama. Can’ın yapmadı da yanlış. Sonra laf söz çıkacak.
Borelli diye oyuncu aldılar o da yapmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri